Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 12 Ian 2014 | 5113 vizualizari

COMENTARII (28)

La Ancuta 1

12.01.2014, 18:20

ce bunatate

nadea68 1

12.01.2014, 18:25

bun

Constelatialeu 1

12.01.2014, 18:26

Ciorba asta merge dupa betie,te trezeste..

T I M E A 1

12.01.2014, 18:28

cred ca e tare buna

alilianaa 1

12.01.2014, 18:30

Ancuta, multumesc

alilianaa 1

12.01.2014, 18:30

Nadea, multumesc

alilianaa 1

12.01.2014, 18:31

Cleme, probabil..eu am mancat-o in conditii normale

alilianaa 1

12.01.2014, 18:31

Timea, multumesc...este foarte buna. Depinde de gusturi, acum.

Ela68 1

12.01.2014, 18:36

este foarte buna

Ina 1

12.01.2014, 18:39

buna o fi!

Lavinia 1

12.01.2014, 18:47

buna tare

MotanLaOale 1

12.01.2014, 19:02

buna buna

kukibella 1

12.01.2014, 19:26

Cris2711 1

12.01.2014, 19:26

Cat de buna

Bunica 1

12.01.2014, 19:31

Mai ai?Ca sa stiu sa dau o fuga maine cand vin de la scoala

Rocsi 1

12.01.2014, 19:56

Tare buna..

diaconta 1

12.01.2014, 20:07

Mmmmmmmmm cam buna

- Andreea - 1

12.01.2014, 20:19

Buna...

alilianaa 1

12.01.2014, 20:29

Ela, Ina , Lavinia multumesc frumos

alilianaa 1

12.01.2014, 20:30

Vladimir, Kukibella ,Cris, multumesc frumos

alilianaa 1

12.01.2014, 20:30

Buni, mai avem....avem rezerve!Multumesc frumos

alilianaa 1

12.01.2014, 20:31

Rocsi, Dia , Andreea multumesc

Bya Ralu 1

12.01.2014, 21:02

buna

lucy2002 1

12.01.2014, 21:09

laura_n 1

13.01.2014, 20:18

eu numai cat aud de corcoduse, salivez! ')

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta