Ciorba falsa de burta

de marcela1979 in Ciorbe, 3 Mar 2011 | 8683 vizualizari

COMENTARII (34)

mena29 1

04.03.2011, 10:09

marcela1979 1

04.03.2011, 23:24

incearca adina e chiar foarte buna,colega mea nu mananca ciorba de burta dar acum a mancat si i a placut

marcela1979 1

04.03.2011, 23:25

multumesc kuki,mihaela,mena

jolygina 1

05.03.2011, 09:37

buna

mamaieelena 1

05.03.2011, 19:37

puideom150 1

06.03.2011, 23:37

Zilele trecute am facut ciuperci pleurotus cu maioneza. Sunt preferatele mele! In timp ce le taiam fasii subtiri, m-am gandit ce buna ar fi o ciorba de ciuperci care sa semene cu ciorba de burta... Si ia uite ce am gasit la tine... Poate ca o sa vin si eu cu varianta mea.

marcela1979 1

07.03.2011, 00:54

te astept pui de om

vali3469 1

10.03.2013, 21:13

Pentru "pusikmea"...: Cel mai bun inlocuitor al ciorbei de burta este de departe , zama radauteana sau Ciorba Radauteana , aceiasi reteta ca la burta doar ca folosesti carnea de pui ( toata sau doar pieptul) rasfiarta si rupta suvite. E super buna si cea de pleurotus , dar e de preferat in post , iese si mai super daca folosim putina supa concentrata de vita (in lipsa merg si cuburile) combinata cu putina de porc , iar ca un plus de condiment putin concentrat barbeque porc de la Knor si in loc de otet simplu , facem o reductie mica de otet din malt sau vin alb ( e f. bun si cel de orez) cu zeama de lamaie....Sa aveti pofta....

babi5 1

20.06.2013, 13:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu leustean, de post