Ciorba falsa de burta

de RODIMUR in Ciorbe, 20 Apr 2018 | 5887 vizualizari

COMENTARII (20)

vasimur 1

20.04.2018, 00:55

Cris2711 1

20.04.2018, 01:53

-Licurici- 1

20.04.2018, 07:12

Foarte Buna!

mihaelar63 1

20.04.2018, 07:35

Imi place mult ciorba falsa de burta Eu nu curat filamentele , acestea dau impresia si asemanarea cu burta .

dantes 1

20.04.2018, 07:50

Buna!

Panacris 1

20.04.2018, 08:23

RODIMUR 1

20.04.2018, 08:56

Mulțumesc, Cris!

RODIMUR 1

20.04.2018, 08:57

Mulțumesc frumos, Licurici!

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:01

Mihaela, știu că multă lume nu curăță filamentele de la ciuperci, indiferent ce mâncare fac, dar eu m-am obișnuit așa, pentru că de la filamente se închide la culoare preparatul. În plus, încă de când curățam ghebele, pe vremuri, am observat că între filamente era praf și chiar "mișcători"...

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:01

Mulțumesc frumos, Dante!

mihaelar63 1

20.04.2018, 09:16

,, miscatori "" . Daa acum am observat ca ai pus si champignons . Ai dreptate de la unele soiuri se inchide ciorba/ supa la culoare

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:38

Scuză-mă, Mihaela, n-aș fi vrut să scriu acest cuvânt, dar voiam să mă fac înțeleasă...Din această cauză, din momentul când am observat cele scrise mai sus, nu mai prepar decât champignons. Ăștia sunt siguri, curați, în general, dar au dezavantajul pe care l-ai remarcat și tu, că înnegresc mâncarea...

mirela0911 1

20.04.2018, 09:47

Nu ma am cu ciorba de burta, poate asta falsa ar ajunge sa-mi placa!

miki_a 1

20.04.2018, 09:51

Ciorbița ta e clar pe gustul meu! O știam numai cu champignons, dar cu un pic de afumătură sigur e mai grozavă și gustoasă! Mulțumesc pentru idee!

Ksenya 1

20.04.2018, 10:04

cu afumatura nici eu nu am mancat. As incerca !

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:06

Mirela, eu am aceeași părere ca tine, dar când am văzut că se poate face o astfel de ciorbă falsă, am făcut și mi-a părut bine... E tare bună! Merită să încerci!

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:07

Îmi pare bine, Miki, că apreciezi această ciorbiță, ca și folosirea afumăturii! Chiar să știi că îi dă un gust foarte bun ciorbei...!

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:08

Ksenya, să știi că merită să încerci! Rezultatul este tare plăcut...!

Rahela Velicu 1

20.04.2018, 12:23

RODIMUR 1

20.04.2018, 12:36

Mulțumesc, Mimi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu rasol de porc