Ciorba radauteana

de gaby_duceag in Ciorbe, 28 Dec 2011 | 70249 vizualizari

COMENTARII (60)

- Andreea - 1

07.07.2013, 08:18

mi-as dori si eu sa fac ciorbitaca pare tare buna.Da aici nu se gaseste nici radacina de telina nici de patrunjel...

nilgun 1

09.08.2013, 22:51

yummmyyy ce buna e

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 08:27

Foarte buna

VoodooDoll 1

16.04.2014, 14:11

A mea e un pic diferita reteta, dar la fel de spectaculoasa pentru papilele gustative. In primul rand calesc ceapa(daca e sezon verde) in unt. Am o problema personala cu uleiul de floare. Apoi pun aceleasi legume, patrunjel, pastarnac si telina ceva mai putin de o radacina(personal nu prea imi plac la gust) plus ardei rosu si verde. dupa ce s-au calit si legumele pun bucatelele de piet de pui si le las la fiert. Daca nu uit pun o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Cand e fiert tot(daca pun piptul intreg la firt il scot afara si il fac fasii), opresc focul si cand se raceste un pic il dreg cu multa smantana (de obicei pun o galeata intreaga) cu 3 4 galbenuse de ou(depinde cat sunt de mari) apoi pun patrunjel tocat si Voila! La fel ca si cu uleiul de floare refuz folosesc faina in ciorba sau in sosuri. Ciorbita e cremoasa, culorile sunt fantastice si gustul....DIVIN

gaby_duceag 1

30.04.2014, 19:42

acum vad comentariul asta. multumesc frumos de tipsuri

MOKUSKA 1

21.05.2014, 10:54

mie imi place

mihasara 1

03.11.2015, 08:39

E tare buna!!!!

nico_nico 1

09.11.2016, 14:50

Si mie imi place supa radauteana

-Licurici- 1

10.12.2017, 08:57

Foarte buna!

Ancutsa 1

19.10.2018, 12:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana