Ciorba radauteana

de Rocsi in Ciorbe, 26 Mai 2012 | 15580 vizualizari

COMENTARII (46)

Panacris 1

26.05.2012, 21:38

Delicioasa!

ela 1

26.05.2012, 21:40

de cand spun ca fac si eu...

gaby_duceag 1

26.05.2012, 21:53

Intr-o oala punem cam 6 litri de apa si dam drumul la piept .-aici e de Dia ))))))))))))

Geanina87 1

26.05.2012, 21:54

Sunt innebunita dupa ciorba radauteana,doar ca eu o fac putin diferit,dar sunt sigura ca si a ta e delicioasa

ela 1

26.05.2012, 22:01

Gaby

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 22:04

foarte buna

MotanLaOale 1

26.05.2012, 22:14

buna buna

Rocsi 1

26.05.2012, 22:26

Multumesc mult pentru aprecieri
-Vezi prin retetele mele Gabytza si pe Dia o aduc pe site sa nu va fie dor de ea de asta

Anamaria Cook 1

26.05.2012, 22:30

delicioasa

diaconta 1

26.05.2012, 23:12

ce ciorbita buna

diaconta 1

26.05.2012, 23:13

gaby_d
26.05.2012, 21:53

Intr-o oala punem cam 6 litri de apa si dam drumul la piept .-aici e de Dia
Da di ce? ca io nu-i dau drumu' nicari

T I M E A 1

26.05.2012, 23:16

dia

diaconta 1

26.05.2012, 23:29

Timea,repejor ma introduce Gaby in problema cand e vorba de prostii
habar n-am de ce,ca io nici nu ma gandesc la asa ceva

T I M E A 1

26.05.2012, 23:32

pai se pare ca pe langa ea tu esti capul rautatilor! vezi ce renume ti-ai facut sau ti-a facut ?

deyutzky 1

27.05.2012, 10:52

ador aceasta ciorbita

iry-gabriela 1

27.05.2012, 11:00

si buna si satioasa

mirela0911 1

27.05.2012, 11:01

Imi place!

RuxyRux 1

27.05.2012, 11:04

E cea mai delicioasa!

Rocsi 1

27.05.2012, 12:04

Ma bucur mult ca va place!! O duminica frumoasa!

Rocsi 1

27.05.2012, 12:04

Dia nu stiu de ce te-a bagat..

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:04

wau...smintina trebuie sa suporte 4-5 clocote,hm,smitina se pregateste la foc mic si mestecind lent ,altfel se brinzeste...

gaby_duceag 1

27.05.2012, 13:05

puidebucatar, smantana cu 25%grasime nu se branzeste in ciorba.

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:08

oricum, pentru ingrendiente "no comment",sint cele necesare unei ciorbe radautene,

puidebucatar 1

27.05.2012, 13:12

gaby_d ,sint deacord,nici un fel de smantina nu se branzeste fie si de 5% si de 25% grasime,dar,numai daca este pregatita la foc mic...

diaconta 1

27.05.2012, 13:12

Gaby,poate Puidebucatar e la dieta(ca si mine) si nu foloseste smantana asa grasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana