Clatite cu dulceata, banana si miere

de Bya Ralu in Dulciuri, 9 Feb 2016 | 4506 vizualizari

COMENTARII (40)

alilianaa 1

09.02.2016, 16:14

Mi-ai facut pofta!

deyutzky 1

09.02.2016, 16:16

yuuuumy

Dya Daniela Andrei 1

09.02.2016, 16:30

Ce rapida esti!

T I M E A 1

09.02.2016, 16:32

toata ziua m-am gandit la clatite

simona72 1

09.02.2016, 16:35

Rapida domle, rapida!!

Bunica 1

09.02.2016, 16:40

Bune,bune!

reisnaor_2006 1

09.02.2016, 17:07

eeeeeeeeeeee ce bune sunt

Bya Ralu 1

09.02.2016, 17:09

liliana

Bya Ralu 1

09.02.2016, 17:09

deyu

Bya Ralu 1

09.02.2016, 17:09

am facut si multe dya )

Bya Ralu 1

09.02.2016, 17:09

timi vino sa papi

Bya Ralu 1

09.02.2016, 17:09

simo

Bya Ralu 1

09.02.2016, 17:10

buni

Bya Ralu 1

09.02.2016, 17:10

roxana multumesc

Constelatialeu 1

09.02.2016, 17:18

De unde ai luat banane?

Bya Ralu 1

09.02.2016, 17:30

din copac

Constelatialeu 1

09.02.2016, 17:46

Te-ai urcat in copac?

-Licurici- 1

09.02.2016, 18:20

Ce fain arata! I-am dat si like

MotanLaOale 1

09.02.2016, 18:27

cristinutanicolita 1

09.02.2016, 19:28

Delicioase

Bya Ralu 1

09.02.2016, 20:07

Da cleme

Bya Ralu 1

09.02.2016, 20:07

Licurici saru-mana

Bya Ralu 1

09.02.2016, 20:08

Motan

Bya Ralu 1

09.02.2016, 20:08

Cristina

CameliaR 1

09.02.2016, 20:28

Ce clatite delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de prune - reteta nr. 300