Cornete cu frisca

de gaby_duceag in Prajituri, 7 Noi 2010 | 19582 vizualizari

COMENTARII (62)

gaby_duceag 1

07.11.2010, 17:44

monica, hai, da-mi, ca io c-o mana iau cu alta dau)).
diana, cu cat le lasi mai mult cu atat sunt mai bune. rar iti vad ochisorii
boss, da, da, au iesit bune c-ai pus tu mana pe cutie, nu?
dia, tu ce vrei mah, platita pe post bufon?)))
dana, asa e, ca nici ele nu-s perfecte, nici io))))
medi, fac mama, fac ca mi-a placut sa le fac..si mai ales pentru tine

nadina73 1

07.11.2010, 23:52

multumesc din suflet gabysincer chiar mi-ai facut o surpiza grozava ,mai lasat fara cuvinte gabyesti minunatamultumesc din tot sufletu

nadina73 1

08.11.2010, 00:02

revin imediat gaby stai sa gat pe mess

ela 1

08.11.2010, 00:15

la multi ani

marieta 1

08.11.2010, 00:16

bune si frumoase!!!5 furculite si ai facut un gest frumos dedicandui reteta!!!

gaby_duceag 1

08.11.2010, 07:51

marieta, multumesc.
Nadina, am dezghetat din congelator hribi, stiu ca esti fan ciuperci, insa nu am mai apucat sambata sa facca aia voiam sa ti-o dedic dar ma bucur ca si asa surpriza a fost bine primita. Inca o data te imbratisez cald si-ti urez toat ce-i bun pe lume!
Eluca, la multi ani frumosi si tie!

Dana Cristea - pusikmea 1

08.11.2010, 08:29

gabitzo la multi ani!!!!!sa fi iubita si fericita alaturi de gasca ta

Bunica 1

08.11.2010, 12:59

La multi ani, gabi ! sa traiesti ani multi si fericiti alturi de cei dragi !

silvi0ara 1

08.11.2010, 13:58

Mai ce nunatate.
Gabytule LA MULTI AN! sa ramai la fel de vesela.Te pup.

epurasha2bb 1

08.11.2010, 14:58

ce frumos au iesit ! buni galbenii astia nu gluma!

La Ancuta 1

08.11.2010, 15:24

La multi ani Gaby!Ce mult imi plac cornetele. De ani de zile nu am mai mancat. Si mama le facea cu cateva zile inainte. Ce buneeeeeeee

Sylvia 1

08.11.2010, 17:59

La multi ani Gaby multi

gaby_duceag 1

08.11.2010, 18:44

dana, bunica, epurasa, silvia, silvioara, anca, va multumesc tare mult si va urez din suflet sa fiti fericite!

kamy 1

08.11.2010, 20:26

ioi ce bunatate 5f

Miha 1

09.11.2010, 10:19


Stiu ca nu mai sunt, dar ma bag si eu in seama.

gaby_duceag 1

09.11.2010, 10:32

Adinacarla 1

09.11.2010, 12:26

frumoase si delicioase

vanilla 1

09.11.2010, 17:48

spune-ne si noua de unde ai luat formele de cornete???

mena29 1

09.11.2010, 20:25

Din nou amajuns prea tarziu,din nou va trebui sa-mi fac

gaby_duceag 1

10.11.2010, 08:23

adina, multumesc
vanila, din camara bucatarasilor. 50 galbeni..parca)) sunt 10 mici si 5 mari; sunt suuper si nu se prinde deloc pe ele. mai nu le-as fi spalat))
mena...stii lectia perfect. 10! (CORNETE) )

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 21:09

flor 1

09.01.2011, 15:38

aluatul e cu drojdie. nu se intareste dupa o zi ? unele aluaturi cu drojdie in ziua prepararii sunt moi si pufoase dar in urmatoarele zile se intaresc.astept raspuns. multumesc.

gaby_duceag 1

09.01.2011, 15:44

Flor, nu
E exact invers
Acest aluat, cu cat sta mai mult, depozitat in loc uscat si rece, cu atat e mai fraged.
Imi amintesc, in copilarie, ca mama facea cornetele cu 2-3 zile inainte de sarbatori si cu o zi inainte le umplea cu frisca, sau mai facea ea o crema cu cacao.
Dar, iti recomand, pentru a fi si mai fragede , pune cate 250 gr de smantana, untura, margarina. (250 de fiecare).
Atunci cand le rulezi, pe cornete, inainte de coacere ai grija la grosimea aluatului. Sa nu fie mult prea gros dar..nici subtire.
Sa-mi zici cum au iesit

gaby_duceag 1

09.01.2011, 15:49

Sa mai completez ceva: iti recomand frisca naturala, din smantana, nu cea vegetala. E INCOMPARABIL

diaconta 1

09.01.2011, 15:53

Bine zici Gaby,referitor la frisca,am promis azi ca nu o mai folosesc,ultimele dati cand am folosit-o a fost muuuuuult prea dulce,dar cea din smantana mi s-a intamplat sa nu mi se bata cum trebuie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba