Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 8 Ian 2016 | 6399 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

08.01.2016, 18:57

bun bun

mirela0911 1

08.01.2016, 19:15

Cam bun!

Bya Ralu 1

08.01.2016, 19:19

super

Bunica 1

08.01.2016, 19:43

Bună este carnea de iepure!

simona72 1

08.01.2016, 19:45

Azi te-am pomenit/cautat cu o reteta de iepure Uite ca m-ai auzit! Mai ai si altele??

CameliaR 1

08.01.2016, 20:20

diaconta 1

08.01.2016, 20:56

Ui ha,buna mancare ai facut

mihaelar63 1

08.01.2016, 21:39

Trebuie testat

Xandrinne 1

09.01.2016, 07:49

Un deliciu!!

Panacris 1

09.01.2016, 11:29

dantes 1

09.01.2016, 13:59

Super!

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor