Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 8 Ian 2016 | 6615 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

08.01.2016, 18:57

bun bun

mirela0911 1

08.01.2016, 19:15

Cam bun!

Bya Ralu 1

08.01.2016, 19:19

super

Bunica 1

08.01.2016, 19:43

Bună este carnea de iepure!

simona72 1

08.01.2016, 19:45

Azi te-am pomenit/cautat cu o reteta de iepure Uite ca m-ai auzit! Mai ai si altele??

CameliaR 1

08.01.2016, 20:20

diaconta 1

08.01.2016, 20:56

Ui ha,buna mancare ai facut

mihaelar63 1

08.01.2016, 21:39

Trebuie testat

Xandrinne 1

09.01.2016, 07:49

Un deliciu!!

Panacris 1

09.01.2016, 11:29

dantes 1

09.01.2016, 13:59

Super!

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]