Cotlet de somon marinat la cuptor

de RuxyRux in Somon, 11 Ian 2011 | 8108 vizualizari

COMENTARII (27)

mena29 1

11.01.2011, 21:38

Ce-mi mai place si mai sunt si prima

Ina 1

11.01.2011, 21:43

RuxyRux 1

11.01.2011, 21:43

Mena...si Ina...haideti la masa invitatele mele de onoare

ela 1

11.01.2011, 21:47

si eu?????

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 21:52

ador pestele..............

RuxyRux 1

11.01.2011, 21:59

Si tu Ela draga mea...si Mediiii...si toate fetele

Dana_Retetegg 1

11.01.2011, 22:00

delicios

Teo 1

11.01.2011, 22:02

pentru ca sunt ''peste'' dupa zodie, pt; ca niciodata nu as refuza o portioara, pt ca mereu ma ''scoala'' dupa boala pot spune ca imi place !

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:05

Retetegg ma bucur ca iti place

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:06

Teo...pentru ca esti un pestic scump...ai o portie dedicata cu mult sos si mie imi place mult

kamy 1

11.01.2011, 22:08

in afara de pangasius si cod mai rar si bineanteles ,file ,nu prea mananc peste iar cu somonul am avut o data o experienta nasoala....toata lumea zicea ca-i super bun,ca omega3 etc....ma duc la kaufland si cumpar 4"potcoave"de somon...am zis ca-l fac gratar...erau uc maaari si si f scump..il pun pe gratarul de aragaz si incepe sa-mi puta a peste ff tare-n casa si sa curga grasime din el de nu se mai oprea....vreau sa spun ca deabea l-am intors. ..s-a adunat in tava de 2 degete grasime ,mai sa dea pe afara si tot era f gras...noi nu am mancat da nici pisica...de atunci nu am mai cumparat

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:12

kamy...imi pare rau ca ai trecut prin experiente neplacute...eu il fac ori afara pe gratarul din gradina si am una bucata sot specialist in gratar delicios de peste...ori asa cum e in reteta la cuptor in tava , ori pe pat de sare( intra la tava de cuptor 1 kg sare)...si in acest fel tot ce se scurge ramane pe sare...si crede-ma e fantastik de bun( chiar daca miroase putin in casa( imagineaza-ti ca nu am usa la bucatarie si totusi nu se simte asa tare...poti sa probezi asa cum ti-am sugerat...pupicei

La Ancuta 1

11.01.2011, 22:13

ce bunatate ai facut. Nu refuz pestele niciodata

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:17

Ma bucur Ancuta ca iti place

kamy 1

11.01.2011, 22:26

ruxy...cred ca era de ala de crescatorie....ingrasat cu forta...ceva a fost..poate mai incerc

LUK 1

11.01.2011, 22:43

super reteta

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:46

Da Kamy se poate ...nu stiu ce sa zic...dar mai probeaza...e un peste deosebit
Luk...e chiar grozav

Ligia Bxl 1

12.01.2011, 00:55

ohhh doamne cad pe jos cat de bine arata frumoaso

MotanLaOale 1

12.01.2011, 09:42

pesteeeee bun bun

RuxyRux 1

12.01.2011, 09:47

Ligiuta sa nu cazi...te rog

divainbucatarie 1

12.01.2011, 09:47

RuxyRux 1

12.01.2011, 09:48

Motan...multam fain

luminita20_2006 1

12.01.2011, 14:45

mmm daca e peste atunci deja e bun...imi place reteta o sa o incerc si eu

RuxyRux 1

12.01.2011, 14:48

Ma bucur Luminita...este extraordinar de bun

Cris2711 1

12.01.2011, 18:04

arata grozav de gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan