Covrigi

de angyb in Piine, 25 Sep 2012 | 11486 vizualizari

COMENTARII (31)

T I M E A 1

25.09.2012, 10:15

ce covrigi frumosi si buni ai facut !

angyb 1

25.09.2012, 10:23

timea

MotanLaOale 1

25.09.2012, 10:26

buni buni

AnyCostescu 1

25.09.2012, 10:34

bun bun

Bucataras Medi 1

25.09.2012, 10:39

mmm...........buni.

diaconta 1

25.09.2012, 10:45

ce faini is

Georgiana78 1

25.09.2012, 10:48

Ce bine arata si ce buni sunt, de casa.....! Miam.....!

Rocsi 1

25.09.2012, 10:51

cred ca sunt foarte buni!

Denissa 1

25.09.2012, 11:00

- Andreea - 1

25.09.2012, 11:10

am sa fac si eu...

angyb 1

25.09.2012, 11:12

Motan multumesc
any
medi
Dia multam
Ana
Rocsi multu
Dena

Bya Ralu 1

25.09.2012, 11:20

buni buni

Zambareata 1

25.09.2012, 12:02

angyyyyyy,arunca si la mineeeeeu am incercat de 2 ori se fac si nu mi-a iesit niciodata

angyb 1

25.09.2012, 12:23

Gurita multumesc

angyb 1

25.09.2012, 12:23

Georgi arunc cu mare drag

Zambareata 1

25.09.2012, 12:23

multumesc

Miha 1

25.09.2012, 13:30

As vrea si eu vreo 2.

Completeaza, te rog, lista de ingrediente de la "pentru oparit".

Si ai scris in reteta "Dam la cuptorul preriscaldat la 220 de grade" ce inseamna preriscaldat?

Lau 1

25.09.2012, 13:36

fain arata

angyb 1

25.09.2012, 14:25

miha am modificat multumesc

angyb 1

25.09.2012, 14:25

sufletista

scortisoara 1

25.09.2012, 15:19

ce buni sunt covrigii astia

angyb 1

25.09.2012, 15:32

scortisoara

alinutzika 1

25.09.2012, 16:25

extraordinari!!!!

gaby_gabytza 1

25.09.2012, 17:11

Suuper

Merisor 1

25.09.2012, 18:21

ce bine arata!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigi sarbesti