Crema de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 16 Ian 2012 | 6362 vizualizari

COMENTARII (48)

bliss 1

17.01.2012, 11:58

aa, deci pana la urma galbenusurile se...fierb cum ar veni! mie nu imi plac chestiile crude si cu atat mai mult sa mananc oua crude )si d'aia cred ca atunci cand gasesc retete in care tre' sa spun oua crude incep sa ma stresez putin )))))))))
si asa prietena mea a facut tiramisu cu crema mascarpone in care of course se pun galbenusurile... crude si n-am stiut, am mancat, buun si acum cand as vrea sa fac si eu vad ca stau un pic pe ganduri )))))
ca oul are rolul lui nu e nici o indoiala, doar ca unii sunt mai sensibili )))))))

lia maria 1

17.01.2012, 12:08

mai are rost sa ma inarmez cu lingurita ? nu de alta dar la cata lume a ajuns la borcan inaintea mea nu cred ca a mai ramas ceva nici de lins da-pai de luat cu lingurita

Maria68 1

17.01.2012, 12:08

Yammy, super delicioasa

ela 1

17.01.2012, 12:13

sa ne aducem lingurita???dar nu mai bine polonicul??

mamaieelena 1

17.01.2012, 12:20

buna,buna

diaconta 1

17.01.2012, 12:25

Bliss,sa stii ca fiecare are mofturile lui.Nici mie nu-mi place albusul crud in crema.Tocmai de aceea,la tiramisu,am facut crema de galbenusuri pe aburi si am adaugat doar frisca nu si albusurile e chestiune de gust si aproape orice reteta se poate adapta gusturilor personale

diaconta 1

17.01.2012, 12:26

Ela,polonicul n-o sa-ti incapa in borcan,dar dupa cum a scris in introducere,borcanu-i gol demult si crema doar o dulce ...amintire

Miha 1

17.01.2012, 13:35

Da, are dreptate Oana. Am vrut sa spun si eu asta in mesaj, dar a trebuit sa plec la scoala dupa copil.

Si eu ma feresc in general de retete care au oua crude, dar mai mult de cele cu albus crud.

Miha 1

17.01.2012, 14:31

Dia...Fecioara atenta la detalii ce-mi esti

aziz 1

17.01.2012, 16:20

valei cum poate sa arateeee!!!

Miha 1

17.01.2012, 16:53

alldaycooking 1

17.01.2012, 18:33

Minunata!

madi_marin 1

17.01.2012, 19:46

varianta perfecta pentru cremele de ciocolata din comert...

Gina_Cristina 1

17.01.2012, 20:26

ce bine suna

iry-gabriela 1

17.01.2012, 20:31

imi place

Angelina_Elena 1

17.01.2012, 21:46

imi place,arata tare bine

Miha 1

17.01.2012, 21:55

Multumesc fetelor!

miremirc 1

18.01.2012, 07:59

arata super !

Miha 1

19.01.2012, 11:45

multumesc!

- Andreea - 1

20.01.2012, 23:06

pot inlocui laptele condensat cu altceva?

Miha 1

21.01.2012, 11:17

Teoretic ar trebui sa poti, dar nu va mai fi la fel. Eu as inlocui cam asa: 5-6 linguri smantana pentru frisca, 2-3 linguri lapte, 1 lingura zahar si 1 lingura unt.

anomisana 1

22.01.2012, 12:12

Miha, borcanul ăsta este o bombă calorică. Şi este aşa bun, încât ar trebui porţie dublă să fiu sigură că mai ajunge şi în prăjitură.
Vin la el cu o felie de pâine şi o cană de lapte cald.

Miha 1

22.01.2012, 13:25

Te astept cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese