Cum facem Sushi

de Anastasia in Somon, 28 Apr 2014 | 17947 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

28.04.2014, 16:15

Bine ai revenit Anastasia Trimite o caserola cu sushi sa degust Doresc sa ma conving daca merita

Anastasia 1

28.04.2014, 16:27

sigur merita, multumesc

Merisor 1

28.04.2014, 16:38

Super! Ce bine arata!

Miha 1

28.04.2014, 17:41

bun revenit!

Corinuta 1

28.04.2014, 17:53

Ce fain arata! N-am mancat niciodata! Bine ai revenit Anastasia!

simonacallas 1

28.04.2014, 17:58

Nici eu n-am mancat sushi, desi imi tot propun sa incerc, Multumim pentru explicatii

- Andreea - 1

28.04.2014, 18:00

Simplu dar foarte gustos

simonacallas 1

28.04.2014, 18:00

Am uitat ceva: unde se gasesc in Romanik icrele astea tobiko? Imi plac la nebunie culorile lor

Panacris 1

28.04.2014, 18:16

Interesant! Cu icre nu am probat

elucubratiiculinare 1

28.04.2014, 20:27

Rocsi 1

28.04.2014, 20:58

Nu mananc dar arata foarte bine

Alexandra Burz 1

28.04.2014, 21:23

Lavinia 1

29.04.2014, 09:37

favorite!

Anastasia 1

29.04.2014, 10:49

Fetelor, va multumesc pentru aprecieri cine nu le-a gustat niciodata pierde, pentru ca e ceva foarte gustos si inedit ca gust, algele nori au o aroma si un gust specific, iar impreuna cu restul ingredientelor fac un ansamblu perfect, va recomand sa incercati, iar cine are frica de somon crud il poate inlocui cu cel afumat Icrele tobiko la Chisinau le-am gasit intr-un marchet mare se numeste Nr 1 la produsele marine inghetate, in Romania ar fi mai usor sa gasiti pe google (icre tobiko Romania ).

laura_n 1

29.04.2014, 17:37

ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sushi