Cum se face piure de cartofi

de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras, 20 Apr 2017 | 16663 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

20.04.2017, 18:13

bunnn

Merisor 1

20.04.2017, 18:44

Bune sfaturi, multumim!

MotanLaOale 1

20.04.2017, 18:45

Gherca Daniela 1

20.04.2017, 18:50

Rocsi 1

20.04.2017, 21:43

Eu sunt fana piure de cartofi. Il prefer pe cel facut cu zdrobitorul!

dantes 1

22.04.2017, 06:30

MarcelaBratila 1

23.04.2017, 11:21

reteta piure : cartofi albi taiati felii de un centimetru grosime (daca ii tai cubulete mici absorb mai mult din apa si la pasat devin cleiosi ),pune apa clocotita peste cartofi si ii fierbi 10- 15 min (daca ii fierbi 30 min distrugi toate componentele nutritive ) si ii scurgi imediatca altfel se imbiba cu apa si...cleiosi, da ? 50 de grame de unt ajung daca nu vrei sa te hranesti cu bombe calorice , iar lapte pune cate putin, cat iti place . si da, foloseste pasatorul !

tina58 1

25.04.2017, 19:47

Marcela Bratila, cartofii se pun intotdeauna la fiert in apa rece cu sare, nu se pune apa clocotita peste cartofi - intreaba orice bucatar- si nu conteaza daca sunt felii sau cuburi pentru ca, daca nu sunt taiati prea mari, ei fierb in 20 min, conteaza faptul ca trebuie scursa apa imediat iar untul si laptele se pun dupa gustul fiecaruia chit ca bucatarii recomanda o anumita cantitate. SI ceea ce este cel mai important si ai spus-o si tu, este ca piureul se face cu zdrobitorul de cartofi si apoi cu o lingura de lemn in niciun caz cu mixerul sau blenderul pentru ca devine cleios.

Xandrinne 1

26.04.2017, 12:41

Gheorghita_T 1

06.05.2018, 15:14

Foarte utile sfaturile, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă