Cum se face sucul de rosii

de vasimur in Bulion, 23 Sep 2017 | 8066 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

23.09.2017, 19:48

deci ai la iarna de-un Bloody Mary

Noi nu folosim deloc sare si zahar, pun doar aspirina pisata la fiecare sticla si tine perfect cativa ani https://www.bucataras.ro/retete/suc-de-rosii-24568.html

Constelatialeu 1

23.09.2017, 19:53

Bag de seama ca te vrei premiant, ai intrat in priza....

RODIMUR 1

23.09.2017, 19:54

Explică-i ce înseamnă premiant...!

Constelatialeu 1

23.09.2017, 19:56

Nu explic nimic, ca nici eu nu stiam, m-am aruncat cu capul direct in zid si nu stiam de ce ma felicitau bucatarasii....

vasimur 1

23.09.2017, 20:00

Clementina, așa sunt ardelenii, le trebuie ceva timp până ce intră în priză... după aia sunt greu de oprit!

vasimur 1

23.09.2017, 20:06

Ina, de-un Bloody Mary am, chiar și de mai multe! Doar poza cu paharul este din cel de anul trecut.

Panacris 1

23.09.2017, 20:10

Bun, bun!

Bunica 1

23.09.2017, 20:54

E la pastrat pentru iarna!

vasimur 1

23.09.2017, 21:01

Mulțumesc pentru încurajări!

MotanLaOale 1

23.09.2017, 21:20

mirela0911 1

23.09.2017, 22:38

Ce culoare frumoasă are!

dantes 1

28.09.2017, 08:33

CorinaBran Mihalache 1

08.08.2018, 23:05

Se poate reduce timpul de fierbere daca lasati sucul rezultat la decantat. Apa se scoate cu un furtun subtire si sucul de rosii va fi mai consistent.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suc de roșii