Cus cus(kritaraki) cu legume mexicane si conopida fiarta

de mihaelaradu in Paste, 24 Ian 2011 | 9737 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

24.01.2011, 18:03

Sigur e cus-cus si-n poza?

Criss 1

24.01.2011, 18:05

Arata bine, numai ca nu cred ca e cus-cus. Sunt niste paste gen bob de orez.

mihaelaradu 1

24.01.2011, 18:16

Aveti dreptate, nu e cus-cus ca si in Romania. Pastele au bobul putin mai lung si se numesc kritaraki. Eu nu am avut cus-cus in casa, astazi si am folosit pastele astea, care au acelasi gust.

Cris2711 1

24.01.2011, 18:28

Mihaela

lia maria 1

24.01.2011, 18:33

La Ancuta 1

24.01.2011, 19:14

mena29 1

24.01.2011, 19:24

mirela0911 1

24.01.2011, 22:08

LUK 1

24.01.2011, 22:21

bun bun

MotanLaOale 1

25.01.2011, 08:36

mihaelaradu 1

27.01.2011, 13:37

Multumesc din suflet, fetelor
Iata si primul meu galben

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:25

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste reci cu mozzarella si rosii cherry