Dantelata

de epurasha2bb in Prajituri, 23 Iul 2010 | 10067 vizualizari

COMENTARII (35)

rivka 1

23.07.2010, 14:36

ce buna e...tot pt ziua lui mishu? ma voi NU VA INGRASATI?

epurasha2bb 1

23.07.2010, 14:57

mai pai ai vazut tu epurash slab? nu stii ca ei rontzaie mereu ceva?

epurasha2bb 1

23.07.2010, 14:58

asta e facuta mai demult , e din seria''facute dar nepostate din lipsa de timp si lene''

Laly 1

23.07.2010, 15:07

Ce bine arata fluturasii aia

nadina73 1

23.07.2010, 15:09

super foarte bine arata 5 furcusi o trec la favo tare bine arata ,dar o sectiune nu ne arati si noua?

epurasha2bb 1

23.07.2010, 15:29

LALY multumesc!

epurasha2bb 1

23.07.2010, 15:30

nadina nu cred ca am facut poza, sa caut! e facuta mai demult praji, am zis, acum am postat-o , am cam zapacit pozele, m-am apucat de reorganizare si nu am terminat si sunt ca aia cu casa varuita pe jumate!

Miha 1

23.07.2010, 15:30

Mumoasa!

epurasha2bb 1

23.07.2010, 15:31

mersi miha, eu de asta am zis ca gaby ca e uratica ca am facut-o in graba dar a fost tare gustoasa si ideea nu e rea, pt,cine are indemanare poate sa iasa si mai frumoasa!

Miha 1

23.07.2010, 15:32

"m-am apucat de reorganizare si nu am terminat si sunt ca aia cu casa varuita pe jumate!" Bunica avea o vorba: " varuit pe nelichit/Bogdaproste c-am gatit"

mena29 1

23.07.2010, 15:41

ce buna trebuie sa fie,si eu am mai facut praji cu crema de cioco cu trufe de la Dr. Oetker si a fost foarte buna

epurasha2bb 1

23.07.2010, 15:44

miha trebuie sa-mi traduci bre ca io nu-s din moldova!

epurasha2bb 1

23.07.2010, 15:45

mena as e , e tare buna crema aia, o papi si goala! bravo lor!

nadina73 1

23.07.2010, 15:49

Mariana gata de zugravit d¡si faci alta si pui poza data viitoare

nadina73 1

23.07.2010, 15:49

sau mai bine sa fac eu nusi sa pun poza

epurasha2bb 1

23.07.2010, 15:51

asa asa nadina, sa faci tu ca ai copiii mai mari !

epurasha2bb 1

23.07.2010, 15:53

nu gasesc ma nadinuto decat una din timpul prepararii si atat, dar ce sa-ti spun ca a aratat bine, deci blatul alb galbui si crema maronie apoi deasupra frisca cu ciocolata si nuca, frumos nu? iti imaginezi din descriere

nadina73 1

23.07.2010, 15:58

te cred ca e buna Mariana ,tot ce faci tu imi place mult si chiar imi esti sursa de inspiratie

epurasha2bb 1

23.07.2010, 16:03

mersi la fel nadina!

madi_marin 1

23.07.2010, 16:33

arata super!

Corinuta 1

23.07.2010, 16:42

ela 1

23.07.2010, 17:28

e pt mine?

epurasha2bb 1

23.07.2010, 18:14

multumesc fetelor! ela papa cat apuci ca uite plec ! ma duc la tara sa facem chef acolo si revin tocmai duminica seara!

Rocsi 1

23.07.2010, 18:30

mai cum reusesti sa iti iese fluturasii aia de ciocolata?cu ce ii pui pe hartie cu lungurita?mie nu prea imi iese chestiile din ciocolata...o prajitura minunata

ionix 1

23.07.2010, 18:35

ehe... sigur e buna... o pun la favorite pt ca-i cu nuca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura RIGO-JANCSI