Desert mucenici muntenesti

de Oana in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 8269 vizualizari

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

07.03.2016, 13:09

..vin la tine sa mananc, ce sa ma mai ostenesc eu sa fac...

reisnaor_2006 1

07.03.2016, 13:20

deliciosi

Gherca Daniela 1

07.03.2016, 14:00

-Licurici- 1

07.03.2016, 14:18

Ksenya 1

07.03.2016, 17:41

Adrian2016 1

07.03.2016, 18:18

un deliciu

CameliaR 1

07.03.2016, 23:02

Deliciosi!

Zamfira 1

08.03.2016, 08:04

MotanLaOale 1

08.03.2016, 11:32

elucubratiiculinare 1

09.03.2016, 08:22

cei mai buni

tina58 1

09.03.2016, 08:42

Sfaturi de la una mai batrana si cu mai multa experienta:
- nu puneti zaharul de la inceput pentru ca vor fierbe mai greu
-se pune in apa, la inceput, o jumatate lingurita de sare
- lamaia se curata ca un mar iar coaja intreaga se pune in oala la fiert impreuna cu mucenicii si 3-4 pliculete de zahar vanilat
- zaharul se pune cand sunt aproape fierti
- esenta de rom, nuca si scortisoara se adauga in momentul servirii pentru ca esenta de rom acreste mucenicii iar nuca si scortisoara inegresc si amarasc daca stau mai mult impreuna.

dantes 1

07.03.2018, 09:05

Buni!

Rahela Velicu 1

07.03.2018, 22:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuca pralinata (pentru prajituri)