Da, fetele au dreptate, blatul nu trebuie insiropat! este un blat umed prin consistenta sa, in special cand se foloseste iaurt sau lapte batut la blat, va iesi un blat umed! Multumesc fetelor!
tocmai e in curs de facere acest tort minunat, pt ziua printesei mele...maine implinim 9 luni, cele mai frumoase din viata mea! DAR...nu mi-a iesit crema alba..a iesit prea lichida, desi am pus chiar mai multa ciocolata si astfel am ajuns la gelatina. sa speram ca va iesi pana la urma...
Dianetts imi pare rau sa aud ca nu ti-a iesit crema alba, am pus si eu o data mai multa ciocolata alba comparativ cu frisca si nu mi-a iesit, a iesit mai densa, deci nu pufoasa cum ar trebui sa fie si cand am asamblata cu blatul de deasupra si am apasat putin pe tort, s-a scurs toata crema. secretul consta in a pune jumatate cantitate de frisca si jumatte cantitate de ciocolata alba, dar ciocolata alba sa fie extraordinar de buna, gen Lindt sau Heidi sau Milka, nu merge cu orice ciocolata, eu am facut si cu menaj dar tot mai multumita am fost de ciocolata ambalata.
Cu gelatina sigur o sa ti se inchege . Poate revii cu pareri ca sunt tare curioasa cum ti-a placut! La multi ani printesei sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Multumim mult, Doamne-ajuta, la fel si voua! Am folosit ciocolata primola, ca si ciocolata alba imi placea cel mai mult...probabil ca din cauza asta nu s-a intarit deloc. Cu gelatina a iesit super... Nu stiu la tine cat de inalt a iesit dar la mine este suuuuper inalt!!! inca nu l-am taiat, suntem in cautari de lumanarica si apoi degustarea... ABIA ASTEPT!!!
Superb tort!
L-am facut si eu si pot spune ca este foarte delicios.La inceput am fost cam sceptica in privinta blatului, dar la final s-a dovedit a fi unul foarte bun. Inca odata felicitari pentru reteta!