Dorada cu ghiveci de legume la cuptor

de cristeena20 in Peste, 13 Apr 2013 | 5986 vizualizari

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

13.04.2013, 23:59

jolygina 1

14.04.2013, 00:47

place

Bya Ralu 1

14.04.2013, 07:09

delicios

alilianaa 1

14.04.2013, 08:56

place, place

gaby_gabytza 1

14.04.2013, 11:51

place

Bunica 1

14.04.2013, 12:10

E pesteeeeeeeeeeeee bun!

cristeena20 1

14.04.2013, 12:58

Pentur mine e cel mai bun peste. Nus tiu daca ati incercat...e destul de scump dar e divin, gatit oricum. DAta viitoare vreau s ail fac in crusta de sare..am auzit ca e super asa....

Rocsi 1

14.04.2013, 20:49

Fain!

bucatarasul_romeo 1

19.04.2013, 17:45

DORADA,curatata,nu va chinuiti sa o curata-ti de solzi.
multa sare grunjoasa pe ea,pana nu se mai vede dorada.orata in italiana.
incinge gratarul bine
pune dorada pe el si o lasi pana sarea devine maronie.
o intorci o singura data.si executi operatiunea ,fara a o lasa la fel de mult ca pe cealalta parte.totusi sarea trebuie sa devina ca o crusta.
se poate servi....
cu o saramura
cu mujdei si mamaliguta
cu cartofi natur
in fiecre dintre cazuri,crusta se da jos innainte de a fi servita.daca ai musafiri importanti o faci tu ,ca si gazda.in familie o poate face fiecare singurel.
recomand niste patrunjel tocat marunt,marunt ,pt ornament si gust.
pofta buna.

cristeena20 1

19.04.2013, 21:52

Da...stiu modula sta de a face dorada...sau in crusta de sare la cuptor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada in crusta cu sos de leurda