Dorada imbracata in sare la cuptor

de cristeena20 in Peste, 29 Apr 2013 | 7893 vizualizari

COMENTARII (24)

Tabita _ 1

29.04.2013, 15:52

angyb 1

29.04.2013, 15:52

ce bine arata

Dea_Dea 1

29.04.2013, 15:55

ce pofta amm

Alina26 1

29.04.2013, 16:11

minunata..1!!!!arata super!!!

Bucataras Monica 1

29.04.2013, 16:19

arata bine , am mai auzit de pulpe pe pat de sare , dar nu am incercat niciodata , felicitari

Lavinia 1

29.04.2013, 16:21

foarte bun

gaby_gabytza 1

29.04.2013, 16:21

place:

MotanLaOale 1

29.04.2013, 16:23

RuxyRux 1

29.04.2013, 16:32

Super! E minunata daca o lasi cateva ore la rece intr-o marinata de ulei de masline, zeama de lamaie sare si busuioc sau fara daca nu-ti place aroma lui

babi5 1

29.04.2013, 16:36

Bunnnnnna!!!

Panacris 1

29.04.2013, 16:47

Micutza Luana 1

29.04.2013, 16:57

cristeena20 1

29.04.2013, 17:22

Multumesc mult tuturor pentru aprecieri!!!!!

sebirizescu 1

29.04.2013, 17:23

cristeena20 1

29.04.2013, 17:24

Ruxy..tre sa fie foarte buna varianta ta, sa marinez pestele inainte..voi incerca data viitoare. Acum seful a facut

Merisor 1

29.04.2013, 17:42

Bunatate!

laura_n 1

29.04.2013, 17:47

tre sa incerc si eu varianta asta

cristeena20 1

29.04.2013, 17:47

Multumesc Meri

cristeena20 1

29.04.2013, 17:48

Laura..cu curaj..doar nu uita sa lasi solzii la peste...

Rocsi 1

29.04.2013, 20:40

adry88 1

29.04.2013, 21:06

deyutzky 1

29.04.2013, 22:44

La Ancuta 1

30.04.2013, 09:37

am tot spus ca incerc si eu

Sim0na 1

30.04.2013, 10:15

de mult timp n-am mai facut un peste pe sare..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de usturoi