Dovlecei pane - putin mai altfel

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2010 | 8599 vizualizari

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

18.12.2010, 09:36

Super buni dovleceii facuti asa

giuliana 1

18.12.2010, 10:53

imi plac

nadina73 1

18.12.2010, 11:13

cand eram copii ,tata ne zicea ca e carne de camila fratele meu mereu intreba "da din ce sant snitelele?"si tat zicea din carne de camila ai asa a ramas si pana in ziua de azi cu carnea de camila

Dana_Retetegg 1

18.12.2010, 12:00

buuuni

LUK 1

18.12.2010, 14:58

si mie imi plac 5

nina46 1

18.12.2010, 15:34

eu stiam ca dupa ce radem dovleceii, ii lasam cu putina sare si apoi se storc bine de zeama, in rest procedeul este la fel. sunt asa bune chiftelutele de dovlecei !

Rocsi 1

18.12.2010, 18:47

noi le zicem chiftele de dovlecei

gaby_duceag 1

19.12.2010, 09:22

tare faini

MotanLaOale 1

20.12.2010, 09:25

bune bune

DIANA B 1

13.06.2011, 13:05

Cred ca la aceasta reteta , n-as zice ,,nu-mi place dovecelul" , e altceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si ardei copti