Dulceata de gutui

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 15 Oct 2018 | 5038 vizualizari

COMENTARII (18)

RODIMUR 1

15.10.2018, 22:41

Îmi place mult, dar anul acesta nu mai fac, pentru că mai am de anul trecut...

Ancutsa 1

15.10.2018, 22:46

Multumesc, Rodica! O, e bine daca inca mai ai, e tare buna la clatite!

vasimur 1

15.10.2018, 23:14

MotanLaOale 1

15.10.2018, 23:20

Ce este drusaimul??

Merisor 1

16.10.2018, 07:19

Îmi place mult aroma gemului de gutui!

trifadalia 1

16.10.2018, 08:56

gutuiul bun chiar delicios

Panacris 1

16.10.2018, 10:39

Motan, e indrusaim, un fel de muscata aromata . Aduce mai mult a gem ce ai făcut! Dar oricum e minunată și aromată! !

Ancutsa 1

16.10.2018, 11:08

Motan, multumesc! Drusaimul e o specie de muscata cu floricele mici si roz. Mama a avut unul mare si frumos din care ne punea in gem frunzulite cand eram mici. I s-a uscat anul trecut asa ca a fost tare bucuroasa cand i-am cumparat unul, am gasit la Auchan, parca 10 lei. Cand rupi frunzulitele, se simte un miros specific aromat. Am editat reteta si am adaugat la final o poza, ca sa il vezi cum arata.

Ancutsa 1

16.10.2018, 11:08

Multumesc frumos, Merisor!

Ancutsa 1

16.10.2018, 11:08

Multumesc frumos, Dalia!

Ancutsa 1

16.10.2018, 11:10

Cristina, multumesc! S-au zdrobit un pic fructele pentru ca le-am dat la blender. Dar e dulceata, pentru ca le-am fiert in sirop de apa cu zahar. Ma bucur mult ca ti-a placut!

mihaelar63 1

16.10.2018, 11:18

Bravo . Ce aroma trebuie sa aiba

Adi 1

16.10.2018, 16:35

Buna!

mirela0911 1

17.10.2018, 11:12

Ce culoare frumoasă are!

dantes 1

17.10.2018, 12:01

Buna!

Ancutsa 1

17.10.2018, 13:35

Va multumesc frumos!

Rocsi 1

19.10.2018, 19:51

Ce mult imi place! Este o dulceata minunata!

Ancutsa 1

20.10.2018, 17:46

Rocsi, ma bucur ca iti place! Multumesc mult!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peltea de gutui