miti.
eu masor altfel, dar daca scriu, iar declansez polemici))
ma risc, totusi))
la o portie, (sirop dintr-un kg de zahar ) pun trandafir...cat un ou
)))
suna aiurea ,nu?))))
petalele le frec cu sare de lamaie si le strang bine bine in mana , dandu-i forma si marimea unui ou.
Atata pun per portie.
Daca nu-l fac pe loc il pun intr-un borcan cu capac, la frigider; tine mult
deci nici n-o sa simta aia de la primarie lipsa trandafirilor,daca-i numai cat un ou ca numai la ei in fata sunt din aia frumosi am inteles ca se poate face si din flori de maces
Gaby am auzit si eu ca se freaca cu sare de lamaie,dar nu stiu eu am facut cum am scris si mi-a iesit foarte buna si foarte dulce
Eu de aseara si pana astazi i-am tinut la frigider in punga si sau pastrat ca si cum abia i-am rupt,nu stiu daca tineau mai mult