Fantezie cu portocale

de vio_dreams in Torturi, 8 Feb 2013 | 27614 vizualizari

COMENTARII (41)

Ina 1

08.02.2013, 20:42

inghit* ( deja ma balbai )

Rocsi 1

08.02.2013, 20:52

Pe langa faptul ca e foarte aspectos e fix pe placul meu

sunrisseee 1

08.02.2013, 22:27

arata bestial..felicitari

vio_dreams 1

10.02.2013, 09:24

Ma bucur ca a placut, e un tort fresh, racoros, e pe lista preferatelor.

vio_dreams 1

10.02.2013, 09:30

Mon 74 nu imi dau seama care e greseala din text. In ceea ce priveste blatul nu stiu ce sa zic, poate nu ai batut suficient ouale. Eventual poti incerca sa pui praf de copt.

Aurelia 07_07 1

07.06.2013, 07:31

vio_dreams 1

09.06.2013, 14:34

Xandrinne 1

17.08.2013, 09:08

marcelika 1

17.08.2013, 09:09

reteta e perfecta, cu siguranta nu au fost batute ouale bine, sau ai pus prea multa faina MON 74. nu trebuie praf de copt cana ai oua in blat. e PERFECT.....ABIA ASTEPT SA-L FAC....MULTUMESC PENTRU RETETA , DRAGA MEA !

MOKUSKA 1

17.02.2014, 17:02

cu prima ocazie am sa incerc reteta, arata senzational

claudia1979 1

19.02.2014, 12:51

meraviglioso....te rog frumos poti sa-mi spui cantitatea exacta de gelatina....eu aici gasesc doar gelatina in foi...cate gr trebuie sa pun in loc de un plic?....au aceeas proprieta gelatina din plic cu cea in foi???....msm

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 22:11

michi44 1

23.02.2014, 15:23

care e dimensiunea tavii de copt? arata super

vio_dreams 1

24.02.2014, 00:24

Claudia plicul de gelatina are 10 gr si pe el scrie ca este pentru 500 ml lichid.

vio_dreams 1

24.02.2014, 00:25

Michi diametrul tavii este de 28 cm

simonacallas 1

09.04.2014, 07:52

Superbe, tortul si prezentarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu migdale, crema de lapte si ganache