Fasole batuta sau frecata...

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 3659 vizualizari

COMENTARII (13)

Lau 1

25.01.2013, 14:05

de mult nu am mai facut

Poliana 1

25.01.2013, 14:06

si eu vreau!!

kukibella 1

25.01.2013, 14:08

Bya Ralu 1

25.01.2013, 14:17

buna

MotanLaOale 1

25.01.2013, 14:18

interesant cu maioneza

DinDragostePentruGatit 1

25.01.2013, 14:20

Da, nici eu nu am mancat cu maioneza... Bun!

mihaelar63 1

25.01.2013, 14:34

Cu maioneza ? Incercam

Satisfyyourcravings 1

25.01.2013, 14:45

Super bun!

laura_n 1

25.01.2013, 15:12

nu am incercat cu maioneza, dar banuiesc ca e o combinatie demna de retinut

- Andreea - 1

25.01.2013, 17:04

interesanta combinatia

Rocsi 1

25.01.2013, 20:34

Gustoasa...Ne place si noua dar facem mai rar si fara maioneza

elucubratiiculinare 1

25.01.2013, 23:32

super, e de facut ca mi-ai facut pofta

Valclaudia 1

03.03.2013, 14:42

ce-mi place prezentarea! Bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster