Fasole frecata

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 1 Feb 2010 | 10007 vizualizari

COMENTARII (10)

madi_marin 1

01.02.2010, 18:48

as manca o felie de paine proaspata cu asa o fasolica.....

Pasiune pentru bucatarie 1

01.02.2010, 19:40

a fost foarte buna!mai e putin.....te invit sa mananci o portie virtual

madi_marin 1

01.02.2010, 21:03

mihaelar63 1

02.02.2010, 01:15

imi place cum zici ca pui fasolea la ,, moi'' de unde e mama sau bunica ?
un mic secret , daca ai uitat sa pui fasolea in apa cu o zi inainte , da-i un clocot [ 10 min ] cu o jumatate de lingurita cu bicarbonat de sodiu , apoi arunci apa si continui prepararea cu apa calda neaparat .se injumatateste timpul de preparare , se moaie coaja si nu vor mai fi probleme cu stomacul .

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 12:59

multumesc milt pentru sfat!familia mea este din gorj

rivka 1

02.02.2010, 13:20

100 de furculition unde se da fasole frecata sunt si eu prezenta

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 14:38

te servesc cu mare placere

Sylvia 1

03.02.2010, 11:54

Excelenta

Pasiune pentru bucatarie 1

03.02.2010, 14:40

adry88 1

07.07.2011, 11:05

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete Limba soacrei