Foi cu cacao si crema mascarpone

de gaby_duceag in Prajituri, 29 Dec 2012 | 18978 vizualizari

COMENTARII (30)

gaby_duceag 1

18.04.2013, 18:03

nu, untura si untul nu-s topite ci la temperatura camerei
cand am scris "oprindu-va cand aveti un aluat ferm, de consistenta plastelinei, usor modelabil si nelipicios." -am formulat asa, si nu in grame, pentru ca nu fiecare foloseste acelasi tip de faina, depinde de puterea ei de absorbtie
daca tre' sa fie ca plastelina, pai asa sa fie

gaby_duceag 1

18.04.2013, 18:06

silvia, fara a fi rautacioasa, observ ca in comentariile tale zilnice doar asta faci, ceri lamuriri, rar reteta pe care sa o intelegi, ba cat e tava, ba ce frisca, ba cat? cum?cand? chiar ma intreb daca prepari ceva desi ar fi imposibil sa prepari toate retelele la care ai pus intrebari de gen
asa ca te rog eu frumos prepara si tu ceva si arata-ne,fa poze, scrie-ne reteta, pune poza, sa vezi ca nu este atat de usor sa impartasesti celorlalti pasiunea ta si sa tot vezi comentarii de gen

Zambareata 1

08.06.2013, 11:37

am ochit de ceva timp reteta asta,asa ca azi ma pun pe treaba ca prea mi-a facut cu ochiul

gaby_duceag 1

08.06.2013, 11:38

geo, asta e mai buna dupa ce sta mai multisor. bine...daca rezista..)

Zambareata 1

08.06.2013, 11:49

stiu gaby,o fac azi si se mananca luni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata,frisca si batoane "mars"