Foi cu cacao si crema mascarpone

de gaby_duceag in Prajituri, 29 Dec 2012 | 18766 vizualizari

COMENTARII (30)

gaby_duceag 1

18.04.2013, 18:03

nu, untura si untul nu-s topite ci la temperatura camerei
cand am scris "oprindu-va cand aveti un aluat ferm, de consistenta plastelinei, usor modelabil si nelipicios." -am formulat asa, si nu in grame, pentru ca nu fiecare foloseste acelasi tip de faina, depinde de puterea ei de absorbtie
daca tre' sa fie ca plastelina, pai asa sa fie

gaby_duceag 1

18.04.2013, 18:06

silvia, fara a fi rautacioasa, observ ca in comentariile tale zilnice doar asta faci, ceri lamuriri, rar reteta pe care sa o intelegi, ba cat e tava, ba ce frisca, ba cat? cum?cand? chiar ma intreb daca prepari ceva desi ar fi imposibil sa prepari toate retelele la care ai pus intrebari de gen
asa ca te rog eu frumos prepara si tu ceva si arata-ne,fa poze, scrie-ne reteta, pune poza, sa vezi ca nu este atat de usor sa impartasesti celorlalti pasiunea ta si sa tot vezi comentarii de gen

Zambareata 1

08.06.2013, 11:37

am ochit de ceva timp reteta asta,asa ca azi ma pun pe treaba ca prea mi-a facut cu ochiul

gaby_duceag 1

08.06.2013, 11:38

geo, asta e mai buna dupa ce sta mai multisor. bine...daca rezista..)

Zambareata 1

08.06.2013, 11:49

stiu gaby,o fac azi si se mananca luni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone