Friptura de miel

de Sylvia in Oaie, 22 Apr 2014 | 12292 vizualizari

COMENTARII (44)

Sylvia 1

22.04.2014, 18:18

am venit si eu cu mielul

Bya Ralu 1

22.04.2014, 18:21

cat de super arata!nu mananc miel dar de la tine as gusta

mihaelar63 1

22.04.2014, 18:22

Sylvia , mielul tau seamana in mare parte cu al meu . Tot cam atat l-am marinat si eu . Am folosit o parte din ingrediente si l-am preparat la foc mic aproximativ 3 ore . sa fie teepatie la mijloc ?

tiby 1

22.04.2014, 18:23

super !

MotanLaOale 1

22.04.2014, 18:24

bun bun

Corinuta 1

22.04.2014, 18:24

Of mama, da ce de rabdare ai!

Mitinita 1

22.04.2014, 18:25

si eu as vrea

Sylvia 1

22.04.2014, 18:29

Mihaela , ma bucur de telepatia asta a ieist bestiala fripturica ta imi imaginez

Sylvia 1

22.04.2014, 18:30

Corinuta am rabdare si o tona de pasiune daca vreau sa fac ceva pot fi extrem de meticuloasa pe catde aiurita pot fi cu o tona de alte lucruri

Sylvia 1

22.04.2014, 18:30

vad ca Digenzym-ul e sub poza cu mielul putem manca deci linistiti

cristeena20 1

22.04.2014, 18:31

cea mai buna !!!!mmmmm...ador mielul facut asa!!!!

Bunica 1

22.04.2014, 18:33

Cu sau fara voie si al nostru a stat mult la marinat

simona72 1

22.04.2014, 18:34

Acum chiar nu mai pot de pofta...am plecat la masa!

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:46

Super bun trebuie sa fir

Sylvia 1

22.04.2014, 18:47

pofta mare Simona

Sylvia 1

22.04.2014, 18:47

Bunica si banuiesc ca ai esit minunat , miemi-e dor de un miel fraged la gratar

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:47

Fie* cu siguranta a meritat asteptarea

Merisor 1

22.04.2014, 18:56

Trec reteta la favorite, poate la anu' vor avea si ai mei chef sa pape miel

Lia_ 1

22.04.2014, 19:07

reteta asta o asteptam

simonacallas 1

22.04.2014, 19:13

Minunat arata. Interesanta ideea cu etapele de gatire

Constelatialeu 1

22.04.2014, 19:13

Inchid ochii,ca iar salivez.La chestii din astea sunt tare pofticioasa,nu ma pot abtine..

Sylvia 1

22.04.2014, 19:20

o sa vedeti si in alte retete ca temperatura este adesea esentiala i prepararea carniisi e rezultatului final, unele carnuri sint mai bune prepareta la temperatura mica timp de multe ore , de exeplu vita se prepara la cuptor si la 80 de grade timp de 2-3 ore depinde de cantitate o sa va pun si retete de genul acesta , iese o minunatie de carne

Satisfyyourcravings 1

22.04.2014, 19:41

Cat de delicioasa!

madi_marin 1

22.04.2014, 20:25

Arata intr-un mare fel!

Rocsi 1

22.04.2014, 21:33

Chiar daca nu mananc pot sa zic ca arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel