Friptura de porc cu pasta de leustean

de camic in Porc, 31 Mai 2010 | 7217 vizualizari

COMENTARII (10)

gaby_duceag 1

31.05.2010, 10:12

eeeee, era si cazu' sa debutezi ))..Data viitoare vreau si poza finala ba mai mult... sa-mi faci invitatia cu o zi inainte

Miha 1

31.05.2010, 10:25

Bine ai venit printre bucatarasi. Suna foarte tentant pasta asta de leustean.

camic 1

31.05.2010, 10:29

Gabitule.....promit ca fugaresc toata gasca de acasa....ca altfel nu as avea timp de barfa (las doar copii patrupezi ca nu ne incurca) si te chem la niste amestecaturi de ale mele.

Miha ... eh...nu prea am timp de pozat zilnic...ca sa nu mai zic de postat...acum am zis asa sa scap de gura soacrei (aka Gabi ).

Oricum "fur" idei, de la voi si le amestec in bucataria mea cat de des pot.

Roxana 1

31.05.2010, 10:32

bun bun

Rocsi 1

31.05.2010, 11:15

bun venit

camic 1

01.06.2010, 08:42

Multumesc...multumesc!

Bunica 1

02.06.2010, 22:29

Foarte interesant ! Leustean la friptura n-am pus. E bine de stiut ! Bine ai venit printre noi!

camic 1

03.06.2010, 15:27

Multumesc.
Pasta asta de leustean o folosesc aproape la orice sos, in cantitate mica pentru ca e foarte concentrata.
Nu-mi venea sa cred, anul trecut, cand, dintr-un brat de leustean am scos 2 borcane de 400 g de pasta.

ana 1

03.06.2010, 15:48

Camic cum faci pasta?

camic 1

03.06.2010, 18:54

Pun frunzele si partea frageda din tulpina cu sare mare si ulei, intr-un vas inalt, si bag blenderul veritical peste ele pana le fac "praf". Se tine la borcan, cu un strat de ulei deasupra, la frigider.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]