Friptura delicioasa (tochitura) din carne de porc, reteta clasica si usor de preparat

de anisoara in Porc, 9 Feb 2010 | 73844 vizualizari

COMENTARII (12)

madi_marin 1

09.02.2010, 19:02

ce nebunie e pe farfurie....

ionela2682 1

09.02.2010, 19:23

da intradevar arata foarte apetisant

liana_geicu 1

09.02.2010, 20:47

Ce bine arata!

Sylvia 1

09.02.2010, 22:09

Excelent arata ce pofta mi-ai facut

Teo 1

09.02.2010, 22:29

Anisoara ,dupa de ai adaugat si usturoiul am inceput sa inghit in sec;

anisoara 1

10.02.2010, 00:25

Cu placere. Ce e - friptura sau tochitura - nu e important. Important ca ne place la toti. Acesta este o preparare de baza a carnii , prin adausul a altor produse , primim diferite mancaruri la fel de apetisante si delicioase.

cccris 1

10.02.2010, 12:37

Mergeau si niste cirnati de oaie linga

anisoara 1

10.02.2010, 13:27

sunt de acord. e foarte gustos

cory 1

10.02.2010, 19:12

e minunata aceasta reteta , dar as dori sa intreb....pt copii e buna reteta avand in vedere ca are vin????. astept raspuns. cory din sanremo italia...

anisoara 1

10.02.2010, 22:01

Cory, bun vent! Se poate inlocui vinul cu aceiasi cantitate de apa calduta. Si adaugi la urma numai 2-3 catei de usutroi. Va fi la fel de gustos si vor minca copii cu placere. Cu toate ca vinul alb ii da o aroma deoasebita si nimic mai mult , alcoolul se evapora.

mihaelar63 1

21.03.2010, 20:22

trebuie sa o fac si eu dupa ce trece postul

theodora 1

21.03.2010, 23:58

deci... trebuie sa o prepar de urgenta eu asa cum este din carne de porc o prefer dar va trebuie sa o fac din vitel k "al meu om"nu mananca porc si gatesc mai rar

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in vin rosu la tigaie