Galuste “infailibile” pentru supa

de Doinavar in Supe, 14 Feb 2013 | 21325 vizualizari

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

14.02.2013, 12:12

ce haioasa e introducerea )
penultima data cand am facut supa cu galuste au iesit MINUNATE! - eram superfericita ), dar alaltaieri am facut iar (e preferata copiilor) si am pus 3, s-au imprastiat apoi am mai pus gris si au iesit bine
O sa incerc varianta ta ca tare am si eu de furca cu galustele astea

Rocsi 1

14.02.2013, 12:18

Denissa 1

14.02.2013, 12:19

Si eu am supa pe foc. La galuste eu nu sting bicarbonatul, il pun asa impreuna cu oul si uleiul.

diaconta 1

14.02.2013, 12:56

Interesant eu totusi am o retinere in a folosi bicarbonat in galuste

Bya Ralu 1

14.02.2013, 12:57

Lau 1

14.02.2013, 15:26

gaby_gabytza 1

14.02.2013, 16:25

ianculubita 1

14.02.2013, 17:10

MotanLaOale 1

14.02.2013, 17:46

mamaieelena 1

14.02.2013, 18:08

Doinavar 1

14.02.2013, 19:03

Am observat ca galustele, si nu numai, fiecare le face in felul ei. Am "descoperit" si eu una si mi-a placut. Bicarbonat am pus putin, putin de tot. Am scris "varf" de cutit, dar am folosit unul foarte micut... L-am cautat cu lupa.
Va multumesc pentru comentarii.

Sim0na 1

14.02.2013, 19:43

danakarin 1

14.02.2013, 23:01

Ai dreptate, la face bine sa stea o vreme!

Panacris 1

15.02.2013, 14:12

De reținut!

mihaelar63 1

06.04.2013, 03:35

Incercam si varianta aceasta
Razboiul de 100 de ani s-a terminat si de ghilele nu mai este nevoie

Geanina87 1

11.04.2013, 09:16

Bucataras Monica 1

11.04.2013, 09:18

si eu fac la fel , doar ca pun un virf de cutit de praf de copt , fara a fi stins si compozitia o tin un pic deoparte ,nu chiar 60 min ,

feliciacristea46 1

11.04.2013, 22:02

se intareste beton daca sta mult, se pun imediat in supa !

feliciacristea46 1

11.04.2013, 22:23

daca pui 4-5 linguri de gris la un ou, fara altceva, si puse imediat in supa. la urma picuri apa rece [peste ele !

babi5 1

27.05.2013, 14:00

Pentru mine este ceva inedit dar le incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste, reteta ca la mama, fara secrete