Gem de mere cu gutui

de Rocsi in Dulceata / Gem, 22 Oct 2014 | 8281 vizualizari

COMENTARII (39)

simona72 1

22.10.2014, 20:39

Plin de parfum si savoare l-am facut si eu anul trwecut si este printre preaferate!!

RuxyRux 1

22.10.2014, 20:41

il adoooor Rocsicuta scumpa si delicata! Cat de curand ma pregatesc si eu sa prepar

Merisor 1

22.10.2014, 20:44

Ce bun in combinatia asta!

T I M E A 1

22.10.2014, 20:45

o bunatate

Constelatialeu 1

22.10.2014, 20:47

Rocsi 1

22.10.2014, 20:48

Imi place mult Simona

Rocsi 1

22.10.2014, 20:48

Rux chiar ma bucur ca iti place

Rocsi 1

22.10.2014, 20:48

Da, asa e Meri...

Rocsi 1

22.10.2014, 20:48

Multumesc Timea

Rocsi 1

22.10.2014, 20:49

Cleme

Ina 1

22.10.2014, 20:57

cred ca-i o nebunie de arome

mirela0911 1

22.10.2014, 20:58

Un gem tare aromat!

Rocsi 1

22.10.2014, 21:03

Exact Ina

Rocsi 1

22.10.2014, 21:03

Multumesc Mirela

deyutzky 1

22.10.2014, 21:07

unul din referatele mele like

Geanina87 1

22.10.2014, 21:08

bun bun

deyutzky 1

22.10.2014, 21:09

preferatele*

mihaelar63 1

22.10.2014, 21:10

Delicios si aromat

delia64 1

22.10.2014, 21:12

Bunica 1

22.10.2014, 21:20

Gem asortat...ce bun!

MotanLaOale 1

22.10.2014, 21:21

Adele 1

22.10.2014, 21:24

Corinuta 1

22.10.2014, 22:44

ce bunatate!

alilianaa 1

22.10.2014, 23:37

super bun... am facut si eu de mere ...o nebunie

Gherca Daniela 1

22.10.2014, 23:58

super delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem/pasta de soc