Gemul de caise, vis de vară pentru iarnă

de gratziela in Dulceata / Gem, 18 Iul 2011 | 5641 vizualizari

COMENTARII (27)

Lau 1

18.07.2011, 22:14

bun

Rocsi 1

18.07.2011, 22:16

imi place mult cum iti descrii mereu preparatele iar gemul de caise chiar este senzational de bun

Teo 1

18.07.2011, 22:36

pai, iarna cand vin colindatorii, ii intampini doar cu 650g de gem? de ce sa ''ardem focul de pomana''?frumosa descriere!

diaconta 1

18.07.2011, 22:53

Mmmmmmmmm parfum,daruire,migala si stropul de vacanta ce mi-l doresc minunat Gratziela

RuxyRux 1

18.07.2011, 23:00

Splendoare Gratziela draga mea...splendoare... cu o aroma inconfundabila

alinutzika 1

18.07.2011, 23:08

ai pus si miez de samburi in dulceata?
foarte interesant..nu am mai auzit pana acum.Trebuie sa fie un gem excelent..;

gratziela 1

18.07.2011, 23:15

Teo, 650 inmultesti cu cat de mult iti plac caisele...apoi la iarna "trantesti" o prajiturica minunata cu gem de caise!
Multumesc!

gratziela 1

18.07.2011, 23:17

Rocsi, habar nu am de ii spunem" gem" (cam comun!), pentru ca la cat este de bun, ar trebui sa-l intitulam altfel!

gratziela 1

18.07.2011, 23:19

Alinutzika, miezul din samburi se pune in gem de mult timp (si eu am auzit de la atii de mai multi ani). Problema este: cine are rabdare sa sparga samburii!!

divainbucatarie 1

18.07.2011, 23:21

Imi place mult!

ionela2682 1

18.07.2011, 23:22

Si eu am facut..imi place...

gratziela 1

18.07.2011, 23:23

Diaconta... cine nu-si doreste o vacanta?! Cu mici si placute aventuri, cu prieteni, cu soare, cu... oh, foarte multe!
Dar eu raman la concluzia ca cele mai reusite vacante sunt doar cele visate si dorite!

diaconta 1

18.07.2011, 23:26

ai dreptate,dar cum eu imi permit doar franturi de vacanta,incerc sa le fac de neuitat

gratziela 1

18.07.2011, 23:28

Divainbucatarie, Ionela, cred cu tarie, ca cine nu a incercat macar o data in viata sa faca acest minunat gem, nu stie ce a pierdut: mai mult decat o simpla prezenta in bucatarie, este emotia reusitei precum intalnirea a unui adolescent cu prima dragoste!

gratziela 1

18.07.2011, 23:32

Diaconta,

... si cred ca sunt mult mai reusite, sunt precum jocul de puzzle, fiecare cu misterul si farmecul lor!
O seara placuta!

deyutzky 1

19.07.2011, 00:39

imi place mult

Sidy 1

19.07.2011, 07:29

Intr-adevar gemul de caise este unic
Eu le decojesc primadata si apoi fac gemul.....

MotanLaOale 1

19.07.2011, 08:19

bun bun

ionela2682 1

19.07.2011, 08:57

la CAT DE SCUMPE SUNT CAISELE ANUL ASTA ..EU MAI ASTEPT!!!

mamaieelena 1

19.07.2011, 09:25

f bun gemul tau si parfumat

DIANA B 1

19.07.2011, 15:32


Mmmmmmmmmmmmmmm , ce parfum , ce aroma

Cris2711 1

19.07.2011, 15:50

foarte bun

gratziela 1

19.07.2011, 22:51

Sidy,
Si mama decojeste caisele si piersicile cand le face gem sau dulceata, dar eu sunt mai comoda, nu ma deranjeaza cojile, mai ales ca nu se sesizeaza (la caise).

gratziela 1

19.07.2011, 22:54

Ionela,
La Galati sunt cu 4-5 lei kg, dar facand comparatie cu visinele (7 lei) pot spune ca sunt ieftine. Un cais il mai ingrijesti, il stropesti, il cureti in fiecare primavara, dar la un visin? Nu faci nimic!

Ina 1

20.07.2011, 09:13

si soacra'mea face tot asa Cu samburi de caisa e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de smochine