Gogosi austriece umplute cu marmelada

de madi_marin in Dulciuri, 4 Feb 2017 | 7903 vizualizari

COMENTARII (19)

deyutzky 1

04.02.2017, 22:13

ce frumoase sunt!

Andra_Constantinescu 1

05.02.2017, 00:41

O bunătate!

oanapl 1

05.02.2017, 11:41

Ce bine arata!

madi_marin 1

05.02.2017, 11:54

Fetele, multumesc!

Dulciuri cu Georgiana 1

05.02.2017, 14:47

Imi plac !

Bya Ralu 1

05.02.2017, 16:34

ce faine sunt

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:24

katty 1

05.02.2017, 21:45

Delicioase!

Catalina L 1

06.02.2017, 12:18

excelente

dantes 1

07.02.2017, 06:45

Delicioase!

Criss 1

07.02.2017, 09:04

Rocsi 1

07.02.2017, 20:21

Sunt minunate!

kytz 1

08.02.2017, 23:21

Bune!

mihaelar63 1

09.02.2017, 00:10

miki_a 1

09.02.2017, 14:06

Tare frumușele și deliciase!

nuky 1

26.02.2017, 13:56

Am doua intrebari:
- daca nu am cuptor cu ventilatie,care e temperatura si daca ies la fel?
- daca se pot umple cu branza in loc de marmelada.
Cu stima, Violeta

madi_marin 1

26.02.2017, 18:26

multumesc! ma bucur ca va place reteta!

madi_marin 1

26.02.2017, 18:30

Violeta, desigur ca se pot umple si cu branza, insa trebuie sa fie mai scursa, deci nu umeda. In ceea ce priveste temperatura, ma gandesc ca la foc mediu e cam acelasi lucru, iar ventilatia poate sa lipseasca. Sigur trebuie sa iasa. Eu nu am incercat si nu mai sunt obisnuita cu un cuptor obisnuit ca am demult un cuptor mai ,,rasarit,, ,insa putem adapta. Sper sa incerci reteta, varianta cu branza, si sa ne arati rezultatul

Ela68 1

27.02.2017, 08:56

mmmmmmmm, apetisante !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]