Gomboți cu prune

de alilianaa in Dulciuri, 4 Ian 2015 | 3864 vizualizari

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

04.01.2015, 12:49

acuma vin la tine,imi dai adresa?

dantes 1

04.01.2015, 12:58

Bune tare!

Ina 1

04.01.2015, 13:05

Ela68 1

04.01.2015, 13:32

preferatele mele !

gabrielasfechis 1

04.01.2015, 14:00

untul topit sau moale?

gabrielasfechis 1

04.01.2015, 14:03

e ok ca mi-am dat seama si singura

MotanLaOale 1

04.01.2015, 14:57

alilianaa 1

04.01.2015, 15:14

Roxana, cu drag!

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Ina

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Ela, multumesc

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Gabriela

alilianaa 1

04.01.2015, 15:15

Vladimir, multumesc

Constelatialeu 1

04.01.2015, 15:50

Vreau,asa vreo 20 pentru inceput...asta daca a mai lasat ceva..stiu eu cine...

alilianaa 1

04.01.2015, 16:18

Cleme si 30...cand se vor mai face prune...a fost prajitura de sezon postata dupa cum are omu' timp... de maine, mai rarut pe aci..

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:41

bun bun

marcela1979 1

05.01.2015, 20:05

alilianaa 1

05.01.2015, 20:09

Bya, Marcela

mirela0911 1

08.01.2015, 14:11

Tare buni!

alilianaa 1

08.01.2015, 18:38

Mirela

shukly 1

26.01.2015, 16:47

cantitatea de faina trebuie sa fie mult mai mare, altfel o sa rezulte un pireu care nu poate fi modelat. sau cartofii trebuie sa fie foarte mici. In functie de cati cartofi pui, adaugi faina in asa fel incat sa iti rezulte un aluat destul de tare incat sa il poti face bilute (cu pruna inauntru) si sa nu iti ramana lipit de maini.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]