Hummus cu dovleac copt

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 5397 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

20.10.2015, 22:24

simona72 1

20.10.2015, 22:31

faina reteta! Si culmea si eu am asa ceva in frigider. Am luat un naut bio. Baaai, l-am tinut peste noapte la umflat si l-am fiert si nu stiu cate ore....tot tare a fost. Pana acum luam naut de la la naturiste si era ok...na, am vrut doar bio

Ela68 1

20.10.2015, 22:40

simo, am inteles ca trebuie cumparat naut cu bobul mic. De fiert, eu il fierb la oala sub presiune si sigur se inmoaie Abia astept sa vad cum ma descurc, ca la cutie nu mai iau

Andra_Constantinescu 1

20.10.2015, 22:49

Bun bun!

RuxyRux 1

20.10.2015, 22:54

Minunat! Pentru nautul uscat acesta se tine in apa cu bicarbonat minim 12 ore apoi se scurge se spala in cateva ape si se fierbe 3 ore....in rest procedati cum doriti!

Catalina L 1

20.10.2015, 22:54

buna combinatia

CameliaR 1

20.10.2015, 23:00

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:35

Supee

-Licurici- 1

21.10.2015, 07:59

N-am incercat, dar cred ca-i tare bun!

Gherca Daniela 1

21.10.2015, 11:39

miki_a 1

21.10.2015, 11:49

Foarte bun si sanatos!

mirela0911 1

21.10.2015, 12:08

Ce bine arată!

- Andreea - 1

21.10.2015, 12:51

Ela68 1

21.10.2015, 15:34

Multumesc Rux pentru informatii !

Ela68 1

21.10.2015, 15:34

Multam` fetele

Rocsi 1

21.10.2015, 19:25

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:02

dantes 1

21.10.2019, 09:36

Bun!

Rahela Velicu 1

09.10.2020, 10:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de jumari