Iahnie rapida de fasole manastireasca

de RuxyRux in Mancaruri de post, 27 Feb 2017 | 10763 vizualizari

COMENTARII (27)

Catalina L 1

10.03.2017, 12:27

mai ce buna, usoara de facut, buna ideea as face si eu
multumesc

tina58 1

10.03.2017, 13:18

Fasolea uscata cumparata din piata este tratata si nu face gargarite. Fasolea adusa de la tara se pastreaza foarte bine peste iarna la rece, deci nu trebuie tinuta in casa unde este cald ci in balcon la frig, sau, daca vremea s-a incalzit, se pune intr-un borcan mare, din cel pentru muraturi, amestecata cu sare grunjoasa si nu vei mai avea probleme. Ambele metode sunt verificate de mine si sunt foarte eficiente.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata (de post)