Kus kus

de Giana in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 6358 vizualizari

COMENTARII (9)

Corinuta 1

05.10.2013, 12:59

Bun tare, imi place!

nilgun 1

05.10.2013, 13:15

bun rau

MotanLaOale 1

05.10.2013, 13:39

Giana 1

05.10.2013, 13:40

Fetelor poftiti la masa, o portie de cus cus si un pahar de compot de corcoduse. Asta e pranzul meu

Cris2711 1

05.10.2013, 13:41

Merisor 1

05.10.2013, 14:08

Sylvia 1

05.10.2013, 17:07

interesanta prepararea lui, eu cunosc metoda algeriana de oparire a lui sau cea marocana de fierbere in aburii de la mancare , super arata !

Rocsi 1

05.10.2013, 20:43

Giana 1

07.10.2013, 08:32

Sylvia, ma voi documenta si voi incerca ambele metode mentionate de tine. Multumesc pt idei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]