Mancarica de fasole galbena cu pui, o reteta foarte usoara si gustoasa

de Oana in Pui, 26 Mai 2009 | 54772 vizualizari

COMENTARII (13)

luminita20_2006 1

26.05.2009, 21:39

oana daca tia mai ramas vin si eu in vizitaarata super, azi am fost prin piata si am vazut pastai si am poftit la ele

ANCA 1

26.05.2009, 22:42

deci au aparut!! musai fac, urmatoarea mancarica, si Mufarinului ii place tare!

Oana 1

26.05.2009, 23:26

Mai e Lumi Piticii au papat, mai mult Stef decat Vlad . Abia astept sa-mi fac o tura doar cu usturoi, pentru mine

danygospodina 1

29.05.2009, 07:16

Ce sa-i fac... cum am vazut-o, am si vizualizat o mamaliguta si o portie cu usturoi !!!

Oana 1

29.05.2009, 11:49

Adi, de obicei nu pun faina in sosuri, dar acum era prea zemoasa, iar o lingura de faina nu are nimic Dany ce tare esti cu mamaliguta!

Bucataras 1

30.05.2009, 21:45

Adi, cum mesteresti salata de usturoi?

Miha 1

30.05.2009, 22:23

Eu am fost azi in piata si am vazut fasole pastai.Tare m-am bucurat,ca-mi plac...
Dar se pare ca mai tare imi plac capunile si ciresele...cat am stat la rand am uitat de pastai.
Poate data viitoare!
Moaaamaaa...ce pofta mi-ai facut!

Oana 1

30.05.2009, 23:12

Miha, maine ma duc si eu la piata, iar!! si nu o sa uit nici de capsuni, nici de cirese, nici de pastai

Adi 1

31.05.2009, 09:00

Pt. Bucataras: simpla si buna:
500 gr fasole galbena (sau verde)
-taiata in bucatele cat un deget
3 linguri ulei (de masline virgin sau floarea soarelui)
1 lingura otet alb
sare/piper dupa gust
o legatura medie de marar (sau patrunjel, dar una sau alta, nu impreuna :P)
4 catei de usturoi pisati
* Fierbi fasolea bine, o gusti sa vezi daca e fiarta (textura sa fie moale dar sa n-o fierbi pana cand se desface)
* Dupa ce a fiert o lasi 2 min in apa, timp in care prepari "dressingul" de salata, uleiul/otetul/usturoiul/mararul/sare/piper.
* Pui fasolea la scurs 1 min (nu mai mult)
* Amesteti fasolea intr-un castron cu dressingul si lasi la racit (daca poti sa astepti :P)
Eu de obicei fac un dressing mai semnificativ, eventual mai pun si un pic de apa, imi place zeama aia de usturoi cu gust de fasole
Altii pun maioneza, etc, mie-mi place simpla. E usoara, delicioasa, poti s-o consumi ca salata cu alte mancaruri sau ca atare.

Bucataras 1

31.05.2009, 11:21

Ah, da, stiu, este excelenta. Vezi ca am si pus reteta ta, dar daca o scrii ti promit s-o sterg.

Credeam ca mesteresti o salata de usturoi pe care s-o maninci la mincarica de fasole pastai

Oana 1

31.05.2009, 20:34

Asta am eu maine in plan! e preferata mea cu mult usturoi si marar Exact la fel fac si eu, ca Adi

cocolina 1

21.04.2012, 00:10

Foarte bunicica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne de pui