Meniu in stil chinezesc

de lia maria in Pui, 16 Feb 2011 | 8489 vizualizari

COMENTARII (35)

Adinacarla 1

16.02.2011, 16:32

am venit si eu la masa este buna si gustoasa si bucatareasa frumoasa

lia maria 1

16.02.2011, 16:34

adinacarla cu mare drag te servesc

mamaieelena 1

16.02.2011, 16:34

la preparatele chinezesti nu rezist unt pregatita sa-mi dai si mie o portie

lia maria 1

16.02.2011, 16:36

cu mare drga mamaelena

RuxyRux 1

16.02.2011, 16:44

Ce deosebit

MotanLaOale 1

16.02.2011, 16:54

foarte bun

LUK 1

16.02.2011, 16:54

tare bun..si ce turnulet frumos

rivka 1

16.02.2011, 17:04

foarte bun si arata fff bine dar ce ma distrati ca in general numiti o mancare cu orez "chinezeasca" , nu exista asa ceva, pai ce numai chinezii mananca orez, in primul rand ca mancare "chinezeasca" nu exista ca ei au un teritoriu asa intins, si sunt asa multi ca au mii de mancaruri !!!! si retete ! cu condimente si minuni de care nu am auzit noi veci ! si in al doilea rand ca fastfood-urile din europa si america pe unde sunt chinezoi, chinezesti au cateva meniuri tipice (care probabil in china nu le stie nici musca) cu orez si mult zahar (bune dar fastfood daca mananci prea des te ingrasi ca purcelusul) ....

deci zice-ti domne orez cu nustiu ce pe langa, ce chinezesc... , lasati chinezii in treaba lor.

Cris2711 1

16.02.2011, 17:06

Lia intai am gustat si am constatat ca e prea putin,iar pe urma am papat tot

lia maria 1

16.02.2011, 17:08

ruxyrux multumesc

lia maria 1

16.02.2011, 17:10

motanel
luk ma bucur ca va place

divainbucatarie 1

16.02.2011, 17:21

lia maria 1

16.02.2011, 17:27

Rivka draga, eu i-am dat numele acestei retete, tinand cont de ingredientele folosite la preparare, care sant specifice asiaticilor...ma refer la sosuri si amidon. Nu m-am referit deloc la orez, care defapt este garnitura preparatului. In rest...nu comentez.

lia maria 1

16.02.2011, 17:28

cris sa-ti fie de bine draga mea

lia maria 1

16.02.2011, 17:30

divainbucatarie ma bucur ca-ti place

Mitinita 1

16.02.2011, 17:32

ce-mi place

kamy 1

16.02.2011, 17:41

sosurlle le am cu pulpe pot face nu? maine cumpar restul si ma apuc

lia maria 1

16.02.2011, 18:01

mitinita

lia maria 1

16.02.2011, 18:03

kamy se poate si cu pulpa, dar sa elimini grasimea si pielea si va fi la fel de bun

mena29 1

16.02.2011, 18:31

Imi place mult mancarea chinezeasca

aziz 1

16.02.2011, 19:04

elena1988 1

16.02.2011, 19:07

pap si de aici

tanyapatap 1

16.02.2011, 20:49

cismaru_nicoleta 1

16.02.2011, 21:21

Lia,chinezesc-nechinezesc conteaza ca arata foarte bine si are si ingrediente specifice tarilor "galbejite "..(asa le zic eu)...deci primesc o portie mica,mica? ..

MIUTA 1

16.02.2011, 22:32

Foarte bun,o adevarata delicatesa si arata super bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor