Mere umplute cu carne de vitel

de Miha in Vita, 17 Apr 2010 | 4613 vizualizari

COMENTARII (74)

iSyc 1

17.04.2010, 11:33

breeee ... eu i-am zis ghitza .... e mariiiiiiiiiiin

ela 1

17.04.2010, 11:34

dar cafeaua aia?eu de o ora vreau sa beau,dar nu ma lasa mircea,cica mai bine iau frontin

Bucataras 1

17.04.2010, 11:35

deci...ce-am inteles eu... Mircea vrea sa gateasca azi un ren, pe nume Marin, si nu stie daca sa-l umple cu mere sau invers, sa umple merele cu renul Marinica. Are ca variante de rezerva 5 retete de peste pentru o delicioasa mincare cu carne de ren

gaby_duceag 1

17.04.2010, 11:36

alambicat sefu'.alambicat rau)))

ela 1

17.04.2010, 11:36

rad cu lacrimi,bine ca nu ma vede nimeni deci avem un ghita marin,bine ca nu e puscas marin

Bucataras 1

17.04.2010, 11:36

+ renul Marin cu alura subacvatica traieste in jurul blocului lui Mircea si-i dau tircoale pasaricile (zice Miha)

iSyc 1

17.04.2010, 11:36

@ela : frontinul se ia cu cafea

ela 1

17.04.2010, 11:37

gusti am sa mor aici de ras,o sa ma aveti pe constiinta

ela 1

17.04.2010, 11:38

mircea asa bei tu cafeaua,de aia stiai de medicamentele astea?le iei de mult?

iSyc 1

17.04.2010, 11:39

nu le iau de mult ... dar iau multe

ela 1

17.04.2010, 11:40

prea multe mircea ca ai inceput sa ai halucinatii,vezi reni pe langa bloc

iSyc 1

17.04.2010, 11:43

sunt mai multi ? ... se skimba treaba atunci

Bucataras 1

17.04.2010, 11:45

iSyc 1

17.04.2010, 11:47

eu mi-am calculat merele cam in functie de 1 ren ... daca asunt mai multi reni cred ca o sa trebuiasca sa umplu merele cu reni

ela 1

17.04.2010, 11:48

m-ai inebunit si pe mine,eu deja vad mai multi

iSyc 1

17.04.2010, 11:50

da ... incepi si tu sa crezi ca exista un ren numit Marin ?

ela 1

17.04.2010, 11:56

mai putin si incep sa zburde renii pe pagina la bucataras.ro

ela 1

17.04.2010, 11:57

Gusti adu aici si un psihiatru ca avem nevoie,nu numai de nutri

iSyc 1

17.04.2010, 11:59

renul Marin e ok cu capul .... noi restul poate avem nevoie de psi..

rivka 1

17.04.2010, 12:06

bravo miha minunat...si foarte gustoase le voi face si eu.
a mancat zmeurel?

ela 1

17.04.2010, 12:08

pt tine mircea,nu pt ren

Oana 1

17.04.2010, 16:38

Mmm, mai ce bine arata Cred ca sunt tare bune

dicarmencitta1957 1

17.04.2010, 19:33

Cred ca sunt foarte delicioase,am facut carne de curcan cu fructe,sau peste cu fructe,dar in mar sa pun carnita nu am facut.O reteta super interesanta,merita testata.5 furculite verzi de la mine.Felicitari.

susu 1

21.04.2010, 14:50

Ce bine arata. Interesanta combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]