Muraturi- Reteta mamei

de diaconta in Conserve, 12 Sep 2010 | 14767 vizualizari

COMENTARII (28)

diaconta 1

16.08.2012, 21:52

Sigur Miti,poti sa pui conservant.Noi nu avem probleme cu aspirina

shukly 1

20.08.2015, 13:52

Pentru castraveti poti inlocui foile de dafin cu flori uscate de marar, se adauga si boabe de ienibahar, iar in privinta sterilizarii...15 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca. Otet eu pun 2 linguri la un borcan de 800 g, e suficient. Castravetii poti fi pusi si taiati in bucati, mi-au tinut 5 ani (am uitat vreo 2 borcane prin beci )

diaconta 1

20.08.2015, 14:47

Gabriela,multumesc pentru precizari.E o reteta scrisa mai demult,in timp poate chiar am mai modificat in timp cantitatile folosite.
Nu am prea inteles de ce sa inlocuiesti foile de dafin,mie imi place arome pe care le-o da.
Si noi pastram muraturile ani de zile si sunt foarte bune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogonele murate