Musaca cu carne si ciuperci

de susu in Porc, 6 Iun 2011 | 48421 vizualizari

COMENTARII (28)

susu 1

13.06.2011, 12:43

Alina te asteptam cu rezultatul Vreau sa spun ca eu rar fac musaca pentru ca nu ma omor dupa preparatele cu tocatura insa aceasta a fost o minunatie, secretul este acela ca trebuie folosit lichid amestcat cu bulion ca musacaua sa se patrunda bine iar carnea si cartofii sa se cam topeasca in gura Teo si mie imi place asta, primul lucru conteaza aspectul si apoi gustul insa eu vreau sa ma cam las de calit ca nu e sanatos deloc insa gustul nu va mai fi la fel

miha_pp 1

13.06.2011, 19:32

Doamne ce bine arata !!!!!!! maine voi face si eu la copii

Bya Ralu 1

03.05.2012, 09:50

super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]