Musaca cu pate de ficat

de Teo in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2010 | 6124 vizualizari

COMENTARII (19)

Teo 1

02.09.2010, 22:09

Madi, multumesc pentru reteta, e un deliciu la indemana oricui! Va astept la masa!

Miha 1

02.09.2010, 22:36

rivka 1

02.09.2010, 22:52

foarte foarte mult imi place cum arata!!!!
o sa o incerc si eu !

ela 1

02.09.2010, 23:02

te-ai pus pe treaba..... am venit,eu vreau farfuria plina,sa stii....

Teo 1

02.09.2010, 23:19

portii am pt. toata lumea, daca ati observat eu intotdeauna dublez cantitatile; Madi, facuse cu 4 cartofi, pai '' ardeam gazul de pomana '' ?

ela 1

02.09.2010, 23:24

rivka 1

02.09.2010, 23:39

in orice caz arata super cred ca inca e mai buna rece decat calda, trenuie chiar sa o fac si eu acuma

Teo 1

02.09.2010, 23:43

Rivka, am uitat sa precizez, mie mi-a placut mai mult rece ,decat calda; rece se taie asa de frumos..!

epurasha2bb 1

03.09.2010, 00:00

ce interesant!

nadina73 1

03.09.2010, 00:08

super de cand nu am mai papat de la tine teo?super bun si am vazut ca ne dai si desert

ana 1

03.09.2010, 07:57

Ce faina este!

lia maria 1

03.09.2010, 08:46

yumi,yumice buna e

mena29 1

03.09.2010, 08:47

madi_marin 1

03.09.2010, 09:11

Teo.....ma bucur ca am fost o sursa de inspiratie.... arata foarte bine si stiu sigur ca a fost buna tare.....

Dana Cristea - pusikmea 1

03.09.2010, 12:55

Bunica 1

03.09.2010, 20:45

Ma tem ca am ajuns prea tarziu , s-a papat tot pana la ora asta ....si este asa de bun....., dar pantru mine mai ai tu acolo , nitica ceva.....e, e ce zici

Teo 1

03.09.2010, 21:09

Penntru Bunica,mereu pun deoparte '' nitica ceva'', asa cum facea si ea cand locuia pe aceste meleaguri !

Corinuta 1

04.09.2010, 19:06

Cris2711 1

01.02.2011, 20:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute