Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

de AlexTeacher in Porc, 13 Ian 2016 | 4627 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

13.01.2016, 18:34

Fugi de-aici, ca venim peste tine!

MotanLaOale 1

13.01.2016, 19:05

bun bun

simona72 1

13.01.2016, 19:11

Moooama!!! Favo, clar!

Bunica 1

13.01.2016, 19:20

Wow,wow!

Gherca Daniela 1

13.01.2016, 19:47

Bun si arata super!

CameliaR 1

13.01.2016, 19:49

Alexandra Burz 1

13.01.2016, 19:59

Bya Ralu 1

13.01.2016, 20:43

excelent

reisnaor_2006 1

13.01.2016, 21:33

delicios

dantes 1

14.01.2016, 06:32

Super!

mirela0911 1

14.01.2016, 09:07

Cât de bine arată!

miki_a 1

14.01.2016, 11:20

Fara cuvinte! Foarte buna modalitatea de preparare aleasa si aspectul si gustul produsului final!

Gicuta 1

14.01.2016, 11:50

Ligia Bxl 1

14.04.2016, 15:45

immm tare bun trebuie sa fie

mihaelar63 1

03.07.2017, 22:40

Te baga in pacat muschiuletul acesta )

Ancutsa 1

02.07.2019, 19:14

Tare bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costita cu cartofi in sos alb