Omleta mea de la micul dejun

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 4097 vizualizari

COMENTARII (22)

nadina73 1

29.06.2010, 12:05

sant prima ce bine ca pot papa tot

Adinacarla 1

29.06.2010, 12:08

hai nadina...vino repede ca imediat mai pregatesc una spercial pentru tine

izulika 1

29.06.2010, 12:52

ce bine arata

izulika 1

29.06.2010, 12:52

de ce nu merge sa dau 5 furculite?

Adinacarla 1

29.06.2010, 12:56

multumesc izulika

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 13:11

f bine arata, nici eu nu am putut repara

Adinacarla 1

29.06.2010, 13:16

multumesc dana...ce vroiai sa repari??

eclerash 1

29.06.2010, 13:18

arata bine...dar eu tot timpul cand fac omleta o rup cand vreau sa o intorc

Adinacarla 1

29.06.2010, 13:23

multumesc eclerash....si eu rupeam omleta pana de curand cand am invatat o metoda usoara de la o prietena.
As pune si un filmulet mai explicit dar nu stiu cum sa pun filmuletul

Adinacarla 1

29.06.2010, 13:26

Sa-ti spun cum am procedat:
cand omleta este numai buna de intors pun un capac pe tigaie si intorc tigaia tinand bine capacul deasupra. Astfel omleta ramane pe capac si apoi o las usor sa alunece inapoi in tigaie ajungand cu partea ne prajita dedesupt.
Sper ca am explicat bine si pe inteles...

Adinacarla 1

29.06.2010, 13:37

lia maria 1

29.06.2010, 13:37

ce frumoasa e

lia maria 1

29.06.2010, 13:38

si am pus si 5 furculite

Adinacarla 1

29.06.2010, 13:38

multumesc lia

ela 1

29.06.2010, 13:53

ce bine arata....

Adinacarla 1

29.06.2010, 14:01

multumesc ela...te astept la o omleta...

vero_closca 1

29.06.2010, 14:39

Adinacarla 1

29.06.2010, 14:48

te astept la masa vero

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:33

super decorata + 5 furcu lite [ sa-ti spun un secret , mi-e asa pofta ca as putea manca si cu mana ]

Ramonaky 1

29.06.2010, 16:54

Laly 1

29.06.2010, 22:36

Eu pot sa mananc si la ora asta omleta.Ce daca este seara

Adinacarla 1

30.06.2010, 00:14

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen