Osso Bucco

de alice_ciobanu in Vita, 23 Aug 2012 | 15579 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

23.08.2012, 20:39

ce bine arata

Bya Ralu 1

23.08.2012, 20:48

foarte interesanta reteta!cred ca are un gust minunat

Panacris 1

23.08.2012, 20:49

Delicios! Am savurat si FB

Rocsi 1

23.08.2012, 21:36

Chiar daca e asa tarziu tot as servi putin!

laura_n 1

23.08.2012, 22:08

am ras sa lesin de prezentare: "e demential de suculent, abia astepti sa te arunci in farfurie de cum o vezi"

faina intr-adevar

lilik 1

23.08.2012, 22:12

arata grozav de bine
acasa la mine se papa tare bine,mai ales pitica

- Andreea - 1

23.08.2012, 22:18

as incerca si eu dar aici nu gasesc toate cele necesare (

MotanLaOale 1

23.08.2012, 23:53

iry-gabriela 1

24.08.2012, 05:12

Aurelia 07_07 1

24.08.2012, 07:02

alice_ciobanu 1

24.08.2012, 09:33

adry88 1

24.08.2012, 12:32

Mitinita 1

24.08.2012, 22:40

asa mai da

Cris2711 1

26.08.2012, 10:46

ma bate gandul de ceva timp sa o pregatesc si eu

-tony- 1

26.08.2012, 11:12

Bunica 1

26.08.2012, 17:58

Buuun!

cristeena20 1

29.08.2012, 21:38

mmmmmmmmmmmmmm..am ramas fara cuvinta..dar cu multa saliva in gura

bliss 1

31.08.2012, 20:37

am facut si eu acest...osso bucco. in putine cuvinte, am pus vin rosu ca n-am avut alb si nu 50ml ci chiar mai mult si mi-a scapat si sticla cu suc de rosii si cred ca am pus cam mult si mai aveam si o bucata de ardei care se strica prin frigider asa ca am pus-o si pe ea;
- tin sa precizez ca eu am luat doar o bucata rasol de vitel(mai spre matur-vitellone) si care cantarea vreo 500 si ceva de grame si ca sa nu plictisesc audienta, cu toate greselile facute...bun! barbatu' a mancat direct din cratita cu paine, eu facusem un piure, dar tre' sa recunosc ca tot metoda clasica cu mana si cu paine inmuiata mi-a placut mai mult!
gremolata n-am mai facut, data viitoare...
mai trebuie mentionat ca trebuie amestecat din cand in cand si verificat sa nu scada prea mult - eu am facut in cratita de ceramica si tot am observat ca are tendinta sa se lipeasca...
eu va recomand sa-l incercati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Osso bucco milanez