Oua umplute

de Tuxedo in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2013 | 174280 vizualizari

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

30.12.2013, 17:31

delicioase

Bunica 1

30.12.2013, 17:32

Hi, ce frumusele sunt!

diaconta 1

30.12.2013, 17:34

uite ca nu ma gandeam sa le umplu cu crema de branza super idee,arata delicios

T I M E A 1

30.12.2013, 17:52

frumos arata

madi_marin 1

30.12.2013, 17:57

arata foarte bine! eu fac aproape mereu cu diferite umpluturi, ca aproape mereu mi-e pofta!

Corinuta 1

30.12.2013, 17:59

Foarte frumoase-s!

tanyapatap 1

30.12.2013, 17:59

Ela68 1

30.12.2013, 18:10

frumoaseeeee

Rocsi 1

30.12.2013, 18:38

Cat de aspectoase

MotanLaOale 1

30.12.2013, 19:54

nadea68 1

30.12.2013, 20:06

- Andreea - 1

30.12.2013, 20:10

Ce prezentare frumoasa

sebirizescu 1

30.12.2013, 20:18

simona72 1

30.12.2013, 20:32

Alexandra Burz 1

30.12.2013, 20:51

Lavinia 1

30.12.2013, 20:58

si noi am facut ,delicioase

Tuxedo 1

31.12.2013, 00:46

va multumesc dragilor! Dia sa stii ca nu prea imi place pateul in oua de aceea am ales sa le combin cu branza, ca am cautat si pe net si am vz numai umplute cu pateu...pacat ca lumea nu mai are inspiratie! asa mi se par mai gustoase, un gust mai simplu zic! Va pupicesc pe toti!

Pushaa 1

31.12.2013, 13:20

sunt foarte bune

babi5 1

31.12.2013, 14:11

laura_n 1

02.01.2014, 13:23

superbe

Ina 1

04.01.2014, 14:18

Ce bine arata!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 01:26

arata super

Xandrinne 1

04.09.2014, 08:59

monik80 1

19.03.2015, 16:43

AdinaG 1

14.06.2016, 12:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv din pui a la LauraN