Paine frantuzeasca

de Ina in Piine, 20 Mar 2012 | 4919 vizualizari

COMENTARII (34)

jolygina 1

21.03.2012, 00:02

Cris2711 1

21.03.2012, 00:48

Oui,Oui,Tres bien

Sidy 1

21.03.2012, 08:49

Zau ca-mi place !

Laly 1

21.03.2012, 09:10

Mai ai si pentru mine o feliuta?

Ina 1

21.03.2012, 10:02

Fac cu drag pentru toata lumea Vorba lui Madi' : o papam in loc de sandwich

La Ancuta 1

21.03.2012, 11:46

Ce bine arata
Daca tot te-ai oferit sa faci, vreau si eu, pentru ca nu am masina de paine

MIUTA 1

21.03.2012, 12:37

Super paine asa as manca si eu in fiecare zi

mitrofangabi 1

21.03.2012, 15:48

intrebare ;daca intrerupi programul de coacere ca sa adaugi ingredientele mai creste painea?

Ina 1

21.03.2012, 19:59

Masina de paine emite un semnal la cca 20 minute de la pornire, pe fiecare program in parte. Atunci este momentul pentru adaugarea maslinelor, kaizerului, a legumelor sau semintelor. Nu se intrerupe programul, doar se deschide capacul pentru adaugarea ingredientelor. Si painea va creste foarte bine, pentru ca momentul deschiderii capacului este inainte de dospire, aluatul este rece inca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine frantuzeasca