Parfe cu afine si gem de capsuni

de gaby_duceag in Dulciuri, 6 Apr 2011 | 15062 vizualizari

COMENTARII (59)

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:00

Dya, ti-a iesit tare bine.
Mie mi s-a parut ca gemul a fost cel ce a intarit, nu sucul. Eu le-am pus pe rand si dupa ce am pus gemul a capatat acea consstenta bine legata.

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:01

lilik
joly
deya

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:01

Cris.....mai bine-ti raspund privat

Cris2711 1

09.04.2011, 14:03

ok ramane intre noi

ela 1

09.04.2011, 19:44

ce bunate ai facut tu aici.....

Pasiune pentru bucatarie 1

10.04.2011, 12:07

wow ce colorat e si cred ca a fost delicios si lingurita imi place mult

adry88 1

01.06.2011, 21:18

vreau si eu

gaby_gabytza 1

08.09.2011, 15:00

ce bunatate

CookieMonster 1

23.04.2013, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu afine si lamaie